pod liječničkim je nadzorom

Madonna odgodila turneju zbog bolesti, glazbenica je neko vrijeme provela na intenzivnoj njezi

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Madonna
Foto: Instagram
Madonna
Foto: Instagram
Madonna
Foto: Instagram
Madonna
Foto: Screenshot Youtube
Foto: TikTok
Madonna
Foto: Instagram
Madonna
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Foto: Ralf Succo/DPA/PIXSELL
Madonna
28.06.2023.
u 21:54
Glazbenica se bori s ozbiljnom bakterijskom infekcijom, ali se očekuje njezin potpuni oporavak.
Pogledaj originalni članak

Glazbenica Madonna (64) odgodila je svoju svjetsku turneju zbog bolesti. Naime, Madonna je bila prisiljena na ovaj potez jer je završila na intenzivnoj njezi. Glazbenica se bori s ozbiljnom bakterijskom infekcijom, ali se očekuje njezin potpuni oporavak.

Madonnin menadžer Guy Oseary na društvenim je mrežama istaknuo da je glazbenica dobila ozbiljnu bakterijsku infekciju zbog čega je neko vrijeme provela na intenzivnoj njezi. Dodao je i da je ona još uvijek pod liječničkim nadzorom, ali da se njezino zdravstveno stanje popravlja te da će se njezin tim uskoro oglasiti oko promjena vezanih za turneju.

U komentarima ove objave javili su se brojni Madonnini obožavatelji koji su istaknuli da mole za nju te da joj šalju svoju ljubav.

Page Six dodaje da je glazbenica pronađena bez svijesti u subotu te brzo prebačena u bolnicu u New Yorku. Madonna je bila intubirana te je tako provela barem jednu noć, a sada se oporavlja. 

Ovaj izvor donosi i da je Madonnina kćer Lourdes Leon bila uz nju cijelo vrijeme, a ističu i da kraljica popa je sada izvan odjela intenzivne njege.

VEZANI ČLANCI:

Inače, Madonna je početkom godine najavila svoju turneju imena 'Celebration Tour' na kojoj je trebala održati 35 nastupa, a to je bio njezin povratak u arene i na stadione. Pop ikona tako je namjeravala proslaviti 40. godišnjicu svog singla 'Holiday' te pjevati svoje najveće hitove.

Madonna je turneju trebala započeti 15. srpnja u Vancouveru, a potom je u planu imala posjetiti gradove Sjeverne Amerike. Zatim bi se uputila u Europu, a turneju bi završila u Londonu 6. prosinca. Prema njezinoj službenoj stranici, brojni od planiranih koncerata već su rasprodani. 

Njezin nastup najbliže Hrvatskoj trebao je biti u Milanu 23. i 25. studenog, a novi datumi nastupa još nisu objavljeni.

VIDEO Nikolina Pišek o svađi koja je podijelila hrvatsku estradu: 'Ne volim spominjati to ime'

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.