Investicija

Madonna odlučila kupiti noćni klub u Londonu

Foto: Pixsell
Madonna odlučila kupiti noćni klub u Londonu
07.01.2011.
u 19:06
Kraljica popa već se našla s vlasnicima grupe Aura koja posjeduje nekoliko najboljih noćnih klubova, ali još se ne zna na koju je točno lokaciju “bacila oko”.
Pogledaj originalni članak

Madonna je odlučila proširiti područje djelovanja i kupuje noćni klub u Londonu.

Kraljica popa već se našla s vlasnicima grupe Aura koja posjeduje nekoliko najboljih noćnih klubova, ali još se ne zna na koju je točno lokaciju “bacila oko”. Izvori bliski zvijezdi kažu da je to logičan korak za Madonnu – jer ona uvijek ima ambiciozne planove.

Na imovinsku karticu dodala je i teretanu koju je otvorila usred Meksika. Naime, pjevačica poznata po redovitoj pa čak i pretjeranoj posvećenosti tjelovježbi svoju je strast odlučila pretvoriti u unosan biznis.

- Brend Sexy ima seksi ime koje vam daje mogućnost da uživate, a ujedno i izgradite snagu i oblikujete tijelo - objašnjava 52-godišnjakinja ime svojega novog projekta.

- Ako ste ikad gledali bilo koji od mojih koncerata, onda vam je jasno što ćete moći dobiti u toj prvoklasnoj teretani - kazala je Madonna. Dvadesetak slučajno izabranih polaznika nagradila je i tečajem plesa koji sama vodi.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.