SCREAM

Madonna snima duet s Janet Jackson

Foto: Reuters
Madonna snima duet s Janet Jackson
18.09.2009.
u 14:38
Madonna je bila impresionirana nastupom Janet Jackson te je predložila da zajedničkom suradnjom obilježe veliku karijeru Michaela Jacksona - rekao je izvor blizak Madonni.
Pogledaj originalni članak

Nakon što je kraljica popa Madonna održala dirljiv govor o Michaelu Jacksonu na nedavno održanoj dodjeli nagrada MTV-a, pjevačica se susrela na večeri s Janet Jackson kako bi se dogovorile o glazbenoj suradnji.

Sestra prerano preminule pop zvijezde na istoj je svečanosti izrazila svoj hommage bratu, izvevši pjesmu "Scream" svojedobno snimljenu s Michaelom.

- To je bio susret dva velika glazbena uma. Madonna je bila impresionirana nastupom Janet Jackson te je predložila da zajedničkom suradnjom obilježe veliku karijeru Michaela Jacksona - rekao je izvor blizak Madonni.

Pjevačica je časopisu Daily Mirror priznala kako se na dodjeli nagrada MTV-a pojavila isključivo kako bi odala počast preminulom prijatelju.

- To mi je bila prilika da se oprostim sa svojim dragim prijateljem. Sada napokon mogu reći da sam mu dostojno odala počast. Zato sam tamo došla. Da kažem posljednje zbogom - objasnila je Madonna.

Njezin menadžer Guy Oseary otkrio je na Twitteru kako je na jednom od Michaelovih koncerata na planiranoj turneji "This Is It" dogovoren zajednički nastup kraljice i kralja popa. Umjesto njega, po svemu sudeći, kraljica će surađivati s najbližom osobom pop genija.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.