BOLAN GUBITAK

Maja Lena Lopatny prisjetila se pokojnog oca fotografijama i emotivnom porukom: 'Ne postoje te riječi za nas'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Aminess Hotels&Campsites
Foto: Instagram
Maja Lena Lopatny
Foto: Instagram
Maja Lena Lopatny
Foto: Instagram
Maja Lena Lopatny
Foto: Instagram
Maja Lena Lopatny
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Maja Lena Lopatny
Foto: Instagram
Maja Lena Lopatny
20.09.2022.
u 12:06
"Samo sada znam da svaki moj udah nije isti bez njega, da srce više ne kuca jednako i prvi njegov rođendan kojeg danas ne slavimo zajedno samo je još jedan podsjetnik u nizu na blagoslov za svaki trenutak koji smo imali priliku provesti skupa", napisala je Maja Lena.
Pogledaj originalni članak

Bivša televizijska voditeljica i PR menadžerica Maja Lena Lopatny (31) na Instagramu se prisjetila pokojnog oca Ronalda Lopatnyja koji je preminuo u svibnju ove godine nakon duge i teške bolesti.

Ronald bi 19. rujna napunio 78 godina, a Maja Lena tim je povodom objavila nekoliko zajedničkih fotografija te napisala emotivnu posvetu. 

"Ne postoje te riječi za nas... nijedna nije dostatna da opiše našu ljubav i odnos... Samo sada znam da svaki moj udah nije isti bez njega, da srce više ne kuca jednako i prvi njegov rođendan kojeg danas ne slavimo zajedno je samo još jedan podsjetnik u nizu na blagoslov za svaki trenutak kojeg smo imali priliku provesti skupa... ali nikad nije dovoljno jer samo mi smo znali što je to... Jedino što znam je da su takve ljubavi pokretač života i da ne poznaju svjetove. Kako je on meni jednom napisao za moj rođendan: tvoj tati je uvijek uz tebe, da te gleda i čuva zauvijek. I znate svaki put kad pogledam u nebo to osjećam i znam da me čuva, a to je moja najveća snaga za nastaviti dalje na ovom svijetu. Neopisivo fališ najdraži. Volim te bezgranično i znam da ti to znaš... tvoja Majči. I kako si mi obećao, jednoga dana ćemo opet biti zajedno i nastaviti gdje smo stali", napisala je Maja Lena, koja je za ovu objavu dobila brojne poruke podrške. 

Podsjetimo, Majini roditelji Mia Begović i Roland Lopatny bili su u braku od 1990. do 1996. i ona im je jedino dijete. S ocem je živjela dok je išla u srednju školu, a sada živi na relaciji Istra (Novigrad) – Korčula – Zagreb.

"Korčulu smatram svojim drugim domom i moram priznati da sam zaljubljena u taj otok: od ljudi, prirodnih ljepota, povijesti, mjesta, korčulanskog arhipelaga. Ništa mi ne nedostaje, osim obitelji i prijatelja, iako je Zagreb moj rodni grad koji obožavam", rekla je Maja lani u intervjuu za Večernji list. 

VIDEO: Narukvice iz reda za obilazak lijesa kraljice pojavile se na internetskim oglasnicima

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
12:41 20.09.2022.

Da mi je znati kako je to živjeti na relaciji. Gdje ti dođu uplatnice?