ljetne vrućine

Maja Šuput ne izlazi iz badića, a redovito oduševljava pratitelje svojom odličnom figurom: 'Ljepoto'

Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Maja Šuput/Instagram
Foto: Maja Šuput/Instagram
Foto: Maja Šuput/Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
08.07.2024.
u 18:20
Maja se ovoga puta javila s bazena, a nosila je plavi kostim te nije mogla sakriti oduševljenje. "Tko rano rani", poručila je pored fotografije.
Pogledaj originalni članak

Jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica, Maja Šuput, ove vruće dane koristi kako bi odmorila, a spas pronalazi u kupanju. Maja već nekoliko dana an društvenim mrežama objavljuje samo fotografije nastale u kupaćem kostimu, a pratitelje oduševljava svojom kolekcijom. Ali i svojom figurom. Maja se ovoga puta javila s bazena, a nosila je plavi kostim te nije mogla sakriti oduševljenje. "Tko rano rani", poručila je pored fotografije. "Kraljica", "Ljepoto", pisali su joj. Kratko prije toga javila se i pozirala u crnom kupaćem. A tijekom vikenda uživala je u sunčanoj Istri.

Zagrepčanka je na društvenim mrežama tada podijelila nekoliko objava na kojima sa svojim suprugom Nenadom Tatarinovim i sinčićem Bloomom uživa u ljepotama Poreča, a onda se odlučila pohvaliti i svojom besprijekornom linijom.

Atraktivna plavuša objavila je dvije fotografije na kojima u tigrastom badiću pozira na bazenu. - Slobodan dan - napisala je Šuput u opisu objave. 

Podsjetimo, ova vrckava pjevačica rado dijeli sitnice iz svog privatnog života, a ovaj put je podijelila sliku sa svojim suprugom Nenadom. Maja i Nenad pozirali su zaljubljeni i sretni na odmoru u Istri. Pjevačica je uz fotku napisala: 'Mužić po mjeri Instagrama'. U komentarima su joj se javili brojni pratitelji, koji su im pisali kako odlično izgledaju.

Prije nekoliko dana Maja je podijelila video u kojem je glavna zvijezda njen sinčić Bloom. U videu se može čuti kako Bloom pjeva i vidjeti kako radi grimase, a Maja komentira da 'ona tako ne pjeva i ne radi takve face' dok joj Bloom govori 'Ovako pjevaš'. Na kraju su oboje prasnuli u smijeh.

VIDEO HRT-ova analitičarka razbjesnila muške hejtere

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.