zgodna pjevačica

Maja Šuput objavila fotku na kojoj je u modnoj kombinaciji kakvu na njoj ne viđamo često: 'Ljepotica'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram/ majasuput
Foto: Instagram/ majasuput
Foto: Instagram
Foto: Facebook
Foto: instagram
Foto: Instagarm
Foto: Instagram
Foto: Instagram
29.01.2022.
u 12:50
Maja je pozirala u elegantnoj crnoj haljini do gležnja i kratkoj bundi, a cijelu kombinaciju upotpunila je zanimljivim čizmama na visoku petu, sunčanim naočalama i torbicom modela 'Falabella' koju potpisuje britanska dizajnerica Stella McCartney
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov (42) na društvenim je mrežama objavila nove fotografije, a obožavatelje je ponovno oduševila njezina modna kombinacija.

Maja je pozirala u elegantnoj crnoj haljini do gležnja i kratkoj bundi, a cijelu kombinaciju upotpunila je zanimljivim čizmama na visoku petu, sunčanim naočalama i torbicom modela 'Falabella' koju potpisuje britanska dizajnerica Stella McCartney čija je cijena oko 7.000 kuna (760 funti) ovisno o materijalu i veličini. Maju ne višamo često u ovakvim zatvorenim kombinacijama. 

Ispod fotografija koje su skupile preko 10 tisuća lajkova nanizali su se brojni komplimenti na račun izgleda i kombinacije.

"Kraljica", "Fenomenalna", "Prelijepa", "Vrh", "Savršeno", "Ženo obaraš", "Ljepotica", "Wow", "Baš si lijepa Majo", samo je dio komentara.

Maja se nedavno pohvalila malenom proslovom u svojoj obitelji.  Naime, njezin sin Bloom navršio je 10 mjeseci, a tim povodom Maja je objavila nekoliko fotografija svog mezimca koje su oduševile njezine pratitelje. 

- I tako... Moja beba ima 10 mjeseci - napisala je u opisu fotografija ispod kojeg su odmah krenule čestitke, ali i komplimenti na račun malenog Blooma, a neki su odmah su uočili sličnost s Majinim preminulim ocem, poznatim estradnim menadžerom Borisom Šuputom.

Šuput inače ističe kako bi voljela da joj sin od tate naslijedi i dobar modni ukus, a maleni Bloom na pravom je putu da postane modna ikona.

-Najviše bih voljela da naslijedi radoholičarstvo koje imamo i muž i ja. Oboje volimo raditi i stvarati, to nam je najveće zadovoljstvo i mislim da ne bi mogao pokupiti gen da bude neradnik. Voljela bih da bude svjetski putnik i foodie i da uživa u hrani kao što i mi uživamo i da bude društveno stvorenje jer ja volim druženje s ljudima. Možda će zvučati smiješno, ali voljela bih da bude baš poput nas- rekla nam je Maja nedugo nakon što je u ožujku prošle godine rodila sina.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji glazbenik godine

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.