OBITELJSKI ODMOR

Maja Šuput u divljini Afrike uživa u luksuznom smještaju i usluzi, ovo su cijene noćenja

Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
25.10.2024.
u 09:15
Istaknuto je i kako sve cijene u Lodgeu uključuju tri obroka dnevno, pića (uključujući domaća vina, lokalna piva i žestoka pića).
Pogledaj originalni članak

Čarobni prizori prirode u Africi koje Maja Šuput ovih dana dijeli na društvenim mrežama zbilja su nestvarni, a pjevačica ne skriva koliko uživa u ovom odmoru sa suprugom Nenadom i sinom Bloomom. Obitelj Šuput - Tatarinov smještena je u luksuznom hotelu Four Seasons Safari Lodge Serengeti koji se nalazi unutar nacionalnog parka Serengeti u Tanzaniji. Ovaj hotel svojim gostima nudi različite vrsta smještaja od luksuznih soba do vila. Cijene noćenja u sobama veličine 55m² kreće se od 1350 eura do 1600 eura, a cijena za noćenje u apartmanima čija je veličina 88m² kreće se od 2000 do 2200 eura, a najskuplje je noćenje u vilama gdje se noćenje kreće od 6000 do preko 11 tisuća eura, piše na službenim stranicama hotela Four Seasons Safari Lodge Serengeti, a ovdje možete pogledati fotografije smještaja.

Istaknuto je i kako sve cijene u Lodgeu uključuju tri obroka dnevno, pića (uključujući domaća vina, lokalna piva i žestoka pića). Smještaj i obroci su besplatni za djecu do 10 godina ako dijele sobu s odraslom osobom. Cijene ne uključuju naknade za Nacionalni park Serengeti. Pjevačica je danas podijelila i fotografije i videa s večere u kojoj je sa suprugom i sinom uživala u samoj divljini ovog nacionalnog parka, a ranije je objavila i kako su se proveli na safariju u čemu je posebno guštao trogodišnji Bloom.

VEZANI ČLANCI

NOVA STRANICA U ŽIVOTU

Naša bivša misica seli se, napušta Hrvatsku zauvijek: 'S nestrpljenjem iščekujem kad će selidba doći kraju'

– Šetnje uz more, uživanje u sunčanim danima i blagom povjetarcu te poseban način života tog kraja razlog je zbog kojeg sam odlučila da upravo Azurna obala bude moje stalno boravište. Stoga mogu reći da ovo putovanje nije bilo samo još jedan odmor, već uvod u novu fazu mog života – rekla je za Večernji list hrvatska manekenka i jedna od najljepših Hrvatica Barbara Ljiljak.

- Moj mali mangup je spreman za novu veliku avanturu. Afrika here we come - napisala je Maja u objavi na Instagramu u kojoj joj Bloom pozira na slici na početku njihovog putovanja u Afriku. Prvo odredište im je bio Nairobi u Keniji, a potom su otputovali u Tanzaniju. Maja je objavila nekoliko fotografija i snimki sa safarija iz posjeta nacionalnom parku Serengeti. Maleni Bloom nije skrivao oduševljenje što uživo i tako blizu vidi lavove i majmune. Simpatični trogodišnjak zamolio je mamu da lavove povedu kući, a htio je nahraniti i majmune. - Imam nešto za tebe - govorio je Bloom gledajući kroz prozor automobila.

- Bloom, koga zoveš ti ljubavi? - pitala ga je Maja, a on joj odgovorio: Majmuna. Maja ga je pitala što bi dao majmunu, na što je Bloom pokazao na čokoladice u svojoj ruci.  - Čokoladu ćeš dati majmunu? Nisam sigurna baš da je to OK - upozorila je Maja Blooma. 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.