Izvlačenje

Majka dviju kćeri iz Slavonskog Broda uz 
nagradnu igru Večernjag lista osvojila je novi Fiat 500

Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
Majka dviju kćeri iz Slavonskog Broda uz 
nagradnu igru Večernjag lista osvojila je novi Fiat 500
11.03.2016.
u 10:00
Natali Dizdar donijela je sreću Katici Pudić koja nije vozačica, ali kako kaže. igru Osvoji FIAT 500 u 9 dana igrala je baš zbog svojih kćeri jer im treba još jedan automobil
Pogledaj originalni članak

U prostorima Večernjeg lista jučer je izvučena sretna dobitnica novog Fiata 500 u nagradnoj igri Osvoji FIAT 500 u devet dana. Pjevačica Natali Dizdar među tisućama pristiglih omotnica izvukla je onu Katice Pudić iz Slavonskog Broda.

– Ajme, stvarno, ne zezate me, ja sam dobila? – povikala je dobitnica kada smo joj javili sretnu vijest. Katica je, kaže nam, ugostiteljica, radila je u kuhinji, a trenutačno se brine za jednu stariju osobu.

– Imam dvije kćeri, 25-godišnjakinju i 26-godišnjakinju. Ja ne vozim i namijenila sam ovaj automobil baš njima – kaže nam uzbuđeno sretna dobitnica.

Njezine kćeri obje rade i imaju jedan automobil tako da će sada uz novi Fiat situacija biti lakše rješiva.

– Ne mogu vjerovati da sam dobila, ali imala sam neki osjećaj. Ovo će sada promijeniti stvari u kućanstvu. One obje žive sa mnom pa će nam ovaj automobil baš dobro doći – smije se Katica.

Inače redovita čitateljica Večernjeg lista hvali naše novine.

– Ima se tu svašta za pročitati, ali najviše volim Veljka Barbierija, vašeg kolumnista. On ima odlične recepte i rado ga čitam. Ali i druge rubrike volim, znam pronaći svašta za sebe.

Natali Dizdar čestitala je dobitnici i rekla kako joj je baš drago da je automobil osvojila Slavonka.

– Lijepo je nekoga ovako razveseliti, čini mi se da automobil baš ide u prave ruke – rekla je pjevačica koja je na izvlačenje došla sa snimanja svojih novih pjesama.

Nedavno je izdala singl “Ne reci zauvijek”, a sada se, otkrila nam je, “baca” na pisanje još novih stvari. – Zahvaljujem Natali što je baš mene izvukla. I hvala Večernjaku. Mislim da ću nastaviti igrati nagradne igre kad očito imam sreće – zaključila je Katica.

>> dm dijeli poklone za svoj 20. rođendan

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.