Zajednička briga

Maria Shriver brine za djecu jer će osjetiti posljedice razvoda

Foto: Reuters/Pixsell
Maria Shriver brine za djecu jer će osjetiti posljedice razvoda
08.06.2011.
u 19:59
Supruga Arnolda Schwarzeneggera ne želi da djeca postanu kolateralne žrtve razvoda pa je već angažirala odvjetnike koji će poduzeti sve da bi ih zaštitila.
Pogledaj originalni članak

Supruga Arnolda Schwarzeneggera Maria Shriver brine da će njihova djeca i te kako osjetiti posljedice razvoda. Istodobno, svim se silama trudi zaštiti ih. Maria ne želi da djeca postanu kolateralne žrtve razvoda pa je već angažirala odvjetnike koji će poduzeti sve da bi 21-godišnja Catherina, 19-godišnja Christina, 17-godišnji Patrick i 13-godišnji Christopher što manje patili.

– Maria vjeruje svom odvjetniku, želi poštenu nagodbu, kako bi djeca u budućnosti bila zbrinuta. Samo joj je do toga stalo – rekao je neimenovani izvor za Radar OnLine.

Ona i Arnold razgovaraju čak i tijekom ovog najburnijeg perioda, ali isključivo zbog djece. Prijatelji para kažu da će Arnold pokriti troškove razvoda.

– Maria je vidjela mnogo holivudskih odvjetnika koji su se obogatili nakon teških razvoda. Odlučila je da se to njima ne smije dogoditi i brine se o svakom dolaru koji se troši. Tražit će od Arnolda da plati njena odvjetnika, a za sada se i Arnoldov odvjetnik Bob Kauffman slaže s tim prijedlogom – zaključio je izvor.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.