NIJE DUGO ČEKALA

Mariah Carey u vezi sa svojim plesačem

Foto: Reuters
Mariah Carey
Foto: Reuters
Mariah Carey
Foto: Press Association/Pixsell
'The Butler' Premiere - New York Mariah Carey attends the premiere of 'The Butler' at The Ziegfeld Theater in New York City. PBG Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Jackson Lee/Press Association/PIXSELL
Mariah Carey
Foto: Jackson Lee/Press Association/PIXSELL
Mariah Carey
Foto: Instagram
Mariah Carey
01.12.2016.
u 11:47
Paparazzi su Mariah prvo snimili s novim dečkom na intimnoj večeri u Los Angelesu, no jučer su primijećeni i na odmoru na Havajima, gdje su uživali na plaži
Pogledaj originalni članak

Mariah Carey (46) nije dugo čekala nakon što ju je ostavio bivši zaručnik, milijunaš James Packer. kako piše The Sun, pjevačica je sreću našla u zagrljaju plesača Bryana Tanake (33). Inače, Packer je Mariah nogirao jer je navodno bila previše rastrošna, no i sumnjao je da ga vara s jednim od svojih plesača. Čini se kako je bio u pragu.

Odmor na Havajima

Paparazzi su Mariah prvo snimili s novim dečkom na intimnoj večeri u Los Angelesu, no jučer su primijećeni i na odmoru na Havajima, gdje su uživali na plaži.

Iza Mariah su dva braka. S producentom Tommyjem Mottolom bila je u braku od 1993. do 1998.,  a za Nicka Cannona bila je udana osam godina – od 2008., pa do početka ove godine. S njim ima i dvoje djece,  kćer Monroe i sina Moroccana.

>>Mariah Carey gola u novom spotu!

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AU
austrougarskigeneral
21:04 01.12.2016.

bravo