javila se i nina badrić

Marijana Batinić objavila fotku sa sestrom, a svi u komentarima pišu samo o ovome

Foto: RTL/Screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: Instagram screenshot
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
14.10.2022.
u 15:48
Sestre su na fotografiji pozirale nasmiješene, a njihove slične frizure potaknule su brojke komentare ispod objave. Naime, mnogi su primijetili kako se Karla i Marijana ne razlikuju puno po izgledu. Sličnost su primijetili njihovi pratitelji, ali i poznati.
Pogledaj originalni članak

Voditeljica Marijana Batinić (41) s pratiteljima na Instagramu podijelila je zajedničku fotografiju sa sestrom Karlom. Sestre su na fotografiji pozirale nasmiješene, a njihove slične frizure potaknule su brojke komentare ispod objave. 

Naime, mnogi su primijetili kako se Karla i Marijana ne razlikuju puno po izgledu. Sličnost su primijetili njihovi pratitelji, ali i poznati. 

"Koliko ste slične" pisala je Nina Badrić, dok je Antonija Blaće dodala: "Kopipejst ste".

 

Karla je inače, prošle godine, diplomirala na Pomorskom fakultetu u Splitu, te je, čini se, nastavila život u Zagrebu. Kako je otkrila sama voditeljica u objavi, prije gotovo godinu dana Karla nastavlja školovanje u metropoli, a sestra ju je jedva nagovorila na selidbu. 

Osim Karle, Marijana ima i 12 godina mlađeg brata Darka s kojim je prije nekoliko mjeseci objavila zajedničku fotografiju pored koje je otkrila neke detalje iz djetinjstva. 

Podsjetimo, voditeljica je nedavno na svojem je Instagram profilu otkrila da je uselila u novi stan.  Podijelila nekoliko fotografija na kojima je pozirala u plavoj kombinaciji i crnim cipelama te objasnila o čemu se radi.

"Konačno je došao i taj dan - prve kutije ušle su u naš novi stan. Gradsku vrevu Donjeg grada (najviše zbog djece i psa) zamijenili smo mirnijim okruženjem. Obožavam centar grada i nije baš bilo jednostavno odlučiti se na novi korak u životu…" napisala je Marijana.

U komentarima su joj se odmah javili i pratitelji koji su joj poručili da im se sviđa njezin novi stan.

"Prekrasno je“, "Ovako izgleda divno, a kad budu sve kutije raspakirane, bit će top“, pisali su. Javila joj se i glumica Nataša Janjić Medančić.

"A evo i prvih gostiju". napisala je.

VIDEO Marija Šerifović o svom ponašanju: 'Svi misle da sam agresivac i da sam u stanju nekoga udariti'

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

ZE
Zelen
16:07 14.10.2022.

Moj Bog, moj Bog....na što spade ovaj list? Nekad ugledna i čitana novina požuti od jada🙊

KP
Karlovacko pivo
18:47 14.10.2022.

Ma bolja mi je Marijana