'konačno je došao i taj dan'

Marijana Batinić otkrila da se preselila u novi stan: 'Nije baš bilo jednostavno odlučiti se na novi korak u životu'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL/Screenshot
Foto: RTL
Foto: Instagram
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: Instagram
Foto: Instragram
Marijana Batinić
08.10.2022.
u 21:00
- Konačno je došao i taj dan - prve kutije ušle su u naš novi stan. Gradsku vrevu Donjeg grada (najviše zbog djece i psa) zamijenili smo mirnijim okruženjem - napisala je pored fotografija objavljenih na Instagramu.
Pogledaj originalni članak

Voditeljica Marijana Batinić (41) na svojem je Instagram profilu otkrila da je uselila u novi stan. Marijana je podijelila nekoliko fotografija na kojima je pozirala u plavoj kombinaciji i crnim cipelama te objasnila o čemu se radi.

- Konačno je došao i taj dan - prve kutije ušle su u naš novi stan. Gradsku vrevu Donjeg grada (najviše zbog djece i psa) zamijenili smo mirnijim okruženjem. Obožavam centar grada i nije baš bilo jednostavno odlučiti se na novi korak u životu… - napisala je Marijana.

U komentarima su joj se odmah javili i pratitelji koji su joj poručili da im se sviđa njezin novi stan. „Prekrasno je“, „Ovako izgleda divno, a kad budu sve kutije raspakirane, bit će top“, pisali su. Javila joj se i glumica Nataša Janjić Medančić.

- A evo i prvih gostiju - napisala je.

Podsjetimo, Marijanu imamo priliku gledati u voditeljskoj ulozi u showu 'Život na vagi', a odmor je provela u rodnom Splitu gdje su s njom bile i njezine dvije kćeri. Tijekom zimskih mjeseci žive u Zagrebu gdje djevojčice pohađaju školu i vrtić, a Marijana radi. Marijana je večer prije početka nove školske godine s djevojčicama krenula put Zagreba, a tada je pokazala kako je izgledao njihov auto pun stvari.

VIDEO Drew Barrymore progovorila o teškom djetinjstvu

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

HU
Humbleandhonest
05:51 11.10.2022.

Kako preselila, samo reklama za krovne prozore...nema lajsni, djeluje malo nedovršeno... zalijepljeno na šumarak. Nadam se da nije u nekoj grabi punoj vlage. Zagreb pun tzv. urbanih vila, a ljudi došli odsvud pa ne znaju izabrat poziciju. Misle čim je urbana vila (neš ti imena) i sjeverno od Ilice, to je to... a ono lokacija da mačku ne bi tamo ostavio. Ili neke vlažne usjekline ili na klizištima... možda je Marijana birala pametno. Eto, neka i nje na zagrebačkim bregima. Ili maglovitim udolinama.