NA INSTAGRAMU

Marijana Mikulić pozirala sa suprugom, pa se našalila: 'Možda ovaj brak i opstane'

Foto: Dalibor Urukalovic/Pixell
marijana mikulic
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Foto: Petar Glebov/Pixsell
Foto: tomislav miletić/pixsell
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Instagram
Foto: Instagram
17.12.2021.
u 15:38
„Kako ste kjut. Kao djeca“, „Vi kao mladenci, opet“, "Predivni" neki su od komentara ispod zajedničke fotografije para.
Pogledaj originalni članak

Glumica Marijana Mikulić (40) na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju sa suprugom Josipom iz dizala te se našalila. Par je pozirao nasmijan, a glumica je otkrila kako to da tako rijetko objavljuje fotografije iz zajedničkih izlazaka. "Ne krijem ja muža, nego rijetko igdje možemo zajedno kad uvijek jedno od nas ostaje doma čuvati, hraniti, uspavati. Evo, došla baba na tjedan dana, a zarobili smo je na 5 tjedana, pa se stiglo i na večere, u kino, na koncert... Možda ovaj brak i opstane, zahvaljujući babi, naravno", našalila se glumica u opisu fotografije.

U komentarima su im pisali Marijanini pratitelji među kojima i Marijanina kolegica Nataša Medančić. „Nego kome! Živjele nam babe!“, napisala joj je. „Kako ste kjut. Kao djeca“, „Vi kao mladenci, opet“, "Predivni" neki su od komentara. „I moja mater došla na tjedan dana, evo je već punih 17 mjeseci“, našalila se jedna pratiteljica. „Rekao bi moj muž: Punica je najbolji 'izum' nakon kotača… Živjele bake“, dodala je druga osoba.  

Inače, par je prije nekoliko dana bio i na koncertu, a Marijana je tada podijelila zajedničku fotografiju te istaknula da njihove sinove Ivana, Andriju i Jakova čuva njezina mama. Podsjetimo još da je par u braku od 2005. godine, a Marijana često na svojim društvenim mrežama objavljuje obiteljske fotografije i zgode.

VIDEO Danijela Martinović održala koncert u Zagrebu nakon dvije godine: Oduševila i stajlingom u maloj crnoj haljini dubokog dekoltea

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MT
makan tahi
15:49 17.12.2021.

jovanka i tito

DU
Deleted user
20:52 17.12.2021.

Komentar ispod :"kako ste kjut"..kjut? To bi bilo kao "cute ".....Nevjerojatno...Imamo mi predivan jezik ...Ljupki,slatki,skladni...dražesni, privlačni.....Strašno !

Još iz rubrike Showbiz