Show must go on

Marko Grubnić ima korona outfit, ali i jasnu i važnu poruku za sve

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
18.03.2020.
u 13:34
Dragi moji prijatelji, ako baš ne morate izlaziti, ostanite doma, fokusirajte se na stvari koje volite, budite optimistični i vjerujte u dobro... proći će sve ovo i bit će opet sve dobro, poručio je modni stilist.
Pogledaj originalni članak

Poznate osobe posljednjih dana trude se svojim primjerom pokazati kako je važno pridržavati se uputa stručnjaka i biti oprezan dok vlada pandemija koronavirusa.

Modni stilist Marko Grubnić trenutačno je angažiran u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' i fotografijom koju je objavio na Instagramu pokazao je kako se na radnom mjestu pridržava svih uputa te je zahvalio medicinskom osoblju cijele zemlje koje danonoćno radi i brine da se spriječi daljnje širenje koronavirusa.  

Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV

"Dragi moji,
Pred nama sigurno nije lak period. Epidemija koronavirusa težak je trenutak za cijeli svijet, a Hrvatska se geografski nalazi blizu područja u kojem stotine ljudi umire od opakog virusa. Kako bismo sav ovaj 'ružan san' što prije ostavili iza sebe, jako je važno da jedni drugima budemo podrška, da budemo obzirni, no isto tako i da budemo oprezni i odgovorni. Čuvajte sebe, ali i druge!!! Znate kako kažu – 'Show must go on', tako i mi radimo, snimamo, jer želimo u vaše domove nedjeljom navečer unijeti optimizam, vedrinu i zabavu... U cijelom tom procesu vrlo smo odgovorni i vrlo oprezni. Kao što vidite, @novatv_ nam je osigurala najsigurnije moguće uvjete za rad... Snimamo bez publike, prilikom ulaska u studio apsolutno svi dezinficiramo obuću i dlanove, nosimo zaštitne rukavice, apsolutno svi (osim voditelja, žirija, i natjecatelja) nosimo maske, zaštitne naočale i zaštitna odijela... Studio je dezinficiran, i opet će biti dezinficiran nakon snimanja... Čudno je sve ovo, pogotovo moj outfit danas, ali moramo slušati ljude koji zaista daju sve od sebe kako se u Hrvatskoj ne bi dogodio 'talijanski scenarij'... Hvala im na tome iz najiskrenijeg dijela moga srca, jako sam ponosan na Hrvatsku, na medicinske djelatnike, doktore, i sve ljude koji se za sve nas bore danonoćno... A vi dragi moji prijatelji, ako baš ne morate izlaziti, ostanite doma, fokusirajte se na stvari koje volite, budite optimistični i vjerujte u dobro... proći će sve ovo i bit će opet sve dobro. #StaySafe", napisao je Grubnić u svojoj objavi.

Foto: Instagram

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

Avatar Motorhead
Motorhead
14:16 18.03.2020.

To je bolest, a ne korona

ZV
zvezdomor
13:55 18.03.2020.

Bogec bistrički...ne moraš se bojat na takvu nakazu ni virusi ne žele

Avatar AnteMostar
AnteMostar
14:03 18.03.2020.

Čak Noris za foto šop