NIKAD NE RECI NIKAD

Marko Grubnić o prstenu na svojoj ruci: 'Život me demantirao'

Foto: Instagram
Marko Grubnić
Foto: Instagram screenshot
Marko Grubnić
Foto: Instagram screenshot
Marko Grubnić
Foto: Instagram
Marko Grubnić i Maja Šuput
Foto: Instagram
Marko Grubnić
Foto: Instagram
Marko Grubnić
Foto: Instagram
Marko Grubnić i Momčilo Gurović
Foto: Nova TV
Foto: Instagram
Foto: Instagram
14.04.2022.
u 16:45
- Pa mogu iskreno sada reći da imam sve u životu. Da ne znam na koju temu pričamo, ne znam što bih rekao da mi fali u životu, ja zaista imam sve. Ispunjen sam, sretan sam - rekao je Marko i komentirao svoje vjenčanje o kojem se dosta pisalo proteklih mjeseci
Pogledaj originalni članak

Modni stilist Marko Grubnić prije tri godine natjecao se u "Plesu sa zvijezdama" Nove TV a ove je godine angažiran kao stilist voditeljice Maje Šuput. U razgovoru za InMagazin  kazao je kako mu je to najdraži projekt, ali i projekt koji mu je promijenio život.

- Kroz show su mi se dogodile najljepše stvari u životu, a to je da su ljudi stali nekako na moju stranu, prepoznali su moj trud. Ja prije tog showa nisam otvarao srce i dušu te nisam dozvolio uopće ljudima da vide tko sam uopće ja. Taj show je to promijenio. Pred kraj showa su se i privatno stvari posložile. Došla mi je u to vrijeme i ljubav života, emocionalno sam nekako sazrio. Moj život je nakon "Plesa sa zvijezdama" promijenio svoj smisao, ali na bolje - rekao je Marko i odgovorio na pitanje tko je trenutačno najzaslužniji za to da ne skida osmijeh s lica. 

- Pa mogu iskreno sada reći da imam sve u životu. Da ne znam na koju temu pričamo, ne znam što bih rekao da mi fali u životu, ja zaista imam sve. Ispunjen sam, sretan sam - rekao je Marko i komentirao svoje vjenčanje o kojem se dosta pisalo proteklih mjeseci.

- Čovjek ne bi na meni rekao, ali nerijetko pričam o privatnom životu. Obično dajem jako puno medijima, objavljujem puno i na Instagramu te pokažem sve, a zapravo ne pokažem ništa", kaže te dodaje: "Prije sam govorio da nikada neću nositi prsten. I kada ću se vjenčati jednoga dana mislio sam da ću prsten nositi na lančiću ili u ladici. I tu me demantirao život te s veseljem nosim prsten - zaključio je Grubnić. 

VIDEO: Maja Šuput javila se nakon 'incidenta s haljinom' 

VELIKA PRIČA: iris apfel

Stogodišnjakinja koja ima dva milijuna pratitelja na Instagramu, uvijek ponavlja jednu životnu istinu

Iris, koja se nikad nije podvrgla pravilima tradicionalnog "dobrog ukusa", za nju dosadnog i mrtvog, sa specifičnim nazalnim naglaskom Židovke iz Queensa, izgleda i zvuči poput čudnog spoja Diane Vreeland, legendarne modne urednice profinjenog stila i jezičave, katkad drske dadilje Fran. Mislim da se upravo za Ekran smijem prisjetiti serije "Dadilja", koja je doživjela šest sezona u devedesetima. "Dadilju" je s mužem napisala briljantna komičarka Fran Drescher i sama u njoj glumila curu iz Queensa sumnjiva ukusa, napunivši je galerijom smiješnih likova temeljenih na njezinim rođacima iz stvarnog života. Kasnije ju je RTL reprizirao toliko da su mnogi nepravedno zamrzili šarmantnu i duhovitu, izravnu Fran na privremenom radu kod bogatog broadwayskog producenta.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

DU
Deleted user
17:37 14.04.2022.

"Ispunjen sam"...

TR
Tripoli
17:39 17.04.2022.

A jel se on ženi ili udaje?

Avatar drug Joža
drug Joža
20:28 16.04.2022.

Ja mu vjerujem da je ispunjen