luksuzni dom

Marko Grubnić objavio fotografiju svog raskošnog stola, pažnju privukao detalj čija je cijena 1800 kuna

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram/Screenshot
Foto: Instagram/Screenshot
Foto: Instagram
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Screenshot
08.04.2022.
u 09:45
Stilist je već ranije otkrio neke detalje u svom stanu te jasno pokazao da su boje koje prevladavaju u njegovu domu bijela i zlatna.
Pogledaj originalni članak

Stilist Marko Grubnić (39) na svojem Instagram profilu često dijeli fotografije svog luksuznog stana, a na svojoj posljednjoj objavi pokazao je još jedan dio. Radi se o načinu na koji je ukrasio svoj stol u blagovaonici. „Žarišna točka puno individualnosti… Dom“, napisao je Grubnić u opisu objave.

Na fotografiji se vide bijeli svijećnjak, čaše s pićem te posude s čokoladicama, a posebno se ističe jedan detalj jednog poznatog brenda. Naime, radi se o Versace pepeljari koja se u jednoj hrvatskoj trgovini može naći po cijeni od 1790 kuna. 

Foto: Screenshot
U komentarima su njegovi pratitelji komentirali uređene stana. „Predivno“, poručili su mu. Jedna osoba istaknula je da joj se posebno sviđaju jedan detalj sa fotografije. „Čaše su top“, napisala je.

Inače, Marko je već u nekoliko navrata pokazao dijelove svog doma. Jednom prilikom je tako istaknuo jedan kutak u kojemu je njegovim pratiteljima za oči posebno zapeo ukras na zidu. Radilo se o velikim zlatnim krilima. Na toj fotografiji vidi se da u stanu prevladavaju bijele i zlatne nijanse, a stilist je pozirao naslonjen na komodu.

Drugom prilikom je pokazao i dio svog dnevnog boravka. Tada su se posebno istaknuli pokrivač i ukrasni jastuk brenda Hermes. Cijena jastuka je oko 5400 kuna, a prekrivač je duplo skuplji. Dodajmo i da ga brojni pratitelji traže da pokaže dom u jednoj objavi. On im još nije ispunio želju, ali povremeno pokaže neki kutak svog doma.

VIDEO Ivana Kindl progovorila o svojoj borbi s bolesti

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.