imao je poseban razlog

Marko Livaja objavio rijetke obiteljske fotografije i oduševio pratitelje: "Obitelj je najveće bogatstvo"

Foto: Instagram
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
Split: Marko Livaja najbolji je igrač HNL-a u 2021. godini, odabrali su to kapetani naših prvoligaša
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
Zagreb: Poznati iz svijeta mode i glazbe na drugoj ve?eri Perwoll fashion.hr
04.03.2022.
u 15:30
Nogometaš Marko Livaja (28)  na svom je Instagram profilu objavio rijetku fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Iris Rajčić i djecom. Fotografija je nastala na proslavi prvog rođendana njihovog sina Lorenza, a zajedno imaju i šestogodišnju kćerkicu Elizabet.
Pogledaj originalni članak

Nogometaš Marko Livaja (28)  na svom je Instagram profilu objavio rijetke fotografije na kojoj pozira sa suprugom Iris Rajčić i djecom. Fotografija je nastala na proslavi prvog rođendana njihovog sina Lorenza, a zajedno imaju i šestogodišnju kćerkicu Elizabet.

Za razliku od kolega, Livaja nije pretjerano aktivan na društvenim mrežama, a trenutke iz privatnog života rijetko dijeli s pratiteljima no sada je napravio iznimku i oduševio novom objavom.

"Najbolji", "Divna obitelj", "Ikona", "Obitelj je sve", "Obitelj je najveće bogatstvo", samo su neki komentari pratitelja ispod fotografija koja je skupila gotovo 30 tisuća lajkova.

Foto: Instagram

Podsjetimo, Iris i Marko u vezi su od 2014. godine nakon njezinih veza s Krunoslavom Lovrekom i Nikolom Pokrivačem. Marku je supruga najveća podrška, a mnogi smatraju kako je upravo ona razlog njegovog ostanka u Hajduku.

Livaja je dobio brojne ponude inozemnih klubova, no ipak je potpisao ugovor sa splitskim klubom u kojem je i započeo svoju karijeru, a Iris su navijači prozvali 'kraljicom Torcide'. Iris je inače bivša manekenka i prva pratilja Miss Hrvatske 1997. godine.

VIDEO Antonia Ćosić nominirana je za Večernjakovu ružu u kategoriji Novo lice

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

AR
arni63
16:30 04.03.2022.

to ti je odma penal

JE
Jeronim1999
17:18 04.03.2022.

Jel dala onoj dvojici prije njega?

KA
kažemja
16:36 04.03.2022.

Nebitan lik.