Masterchef

Marko Matei: Želim svoj bistro u kojem ću biti tata-mata

Foto: ''
'matei2_nnn_sce_051212'
Foto: ''
'matei4_nnn_sce_051212'
Foto: Nova TV
masterchef
06.12.2012.
u 09:00
Zagrepčanin se tijekom showa zaljubio u Ivanu Čuljak s kojom je već pola godine u vezi, a najvažnije mu je da je ona sretna
Pogledaj originalni članak

– Ispao sam iz showa jer sam se prepustio zezanciji, a zaboravio sam da sam došao po titulu drugog hrvatskog masterchefa – rekao je Marko Matei (32), kandidat MasterChefa koji se nije dobro snašao u stres-testu i pripremi prženih rezanaca. Petra Plantak i Nikola Lesar bili su bolji od njega, a Marko to otvoreno priznaje.

Igra mu donijela ljubav

– Nisam završio jelo i to me razočaralo. Sve je to igra, bilo je samo pitanje vremena kad ću ispasti. Siguran sam da sam mogao pokazati više, ali mi je drago što sam bio među osam najboljih – rekao je modni dizajner koji je na početku reality showa priznao da je bio ovisnik o drogi i da se tri godine liječio u Španjolskoj. Show mu je osim velikog iskustva donio i ljubav. Između njega i Ivane Čuljak od samog početka showa Nove TV frcnule su iskre.

– Upravo mi je zbog Ivane bilo najviše žao što sam napustio MasterChef. S druge strane, veselio sam se što ona ostaje. Kad je ona sretna, sretan sam i ja – romantično kaže Marko.

Želi učiti i istraživati

Kuhanjem se namjerava intenzivno baviti. Prva mu je velika želja pronaći dobar posao u kuhinji kako bi stalno mogao nešto novo učiti i istraživati.

– Željno očekujem da netko prepozna moj talent i spretnost u kuhinji kako bih mogao ostvariti svoj san. Maštam o vlastitom bistrou u kojem ću biti tata-mata – otkriva Zagrepčanin.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SI
silversurfer22
14:39 06.12.2012.

..ne otvaraj ništa moj Marko, ubit će te Linić nametima dok si rek'o keks...