pretjerala

Mary-Louise Parker: Dosta mi je golotinje!

Foto: pixsell
mary louise parker
parker
parker
Foto: pixsell
mary louise parker
Foto: mary-louise s bivšim dečkom jefferyjem deanom morganom
mary louise parker
22.10.2010.
u 10:06
Zvijezda serije “Trava” odglumila je vrlo strastvenu scenu seksa i potom se pokajala.
Pogledaj originalni članak

Holivudske glumice nerijetko se okite titulom seks-simbola u svojim dvadesetima ili tridesetima, no najironičnija zvijezda s kalifornijskih brežuljaka, glumica Mary-Louise Parker, pokazala je u punom sjaju seksepil u 46. godini. Zvijezda serije “Trava” golotinjom je često znala začiniti svaku sezonu serije, no šlag na tortu uslijedio je najnovijom, malo je reći vrućom, scenom seksa u šestoj sezoni s partnerom Mark-Paulom Gosselaarom, zbog koje su njezini obožavatelji i svi drugi širom otvorili oči. Iako je za Gosselaara, koji se pojavljuje u ulozi napaljenoga konobara, izjavila da je bio savršen, glumica nije to pomislila kad je na internetu osvanuo njezin vrući flert iz serijala.

- Svađala sam se s redateljem zbog te scene jer sam znala da će kad-tad osvanuti na internetu. Gorko sam požalila što sam je snimila i što sam se dala nagovoriti na to. Naravno da sad svi komentiraju moju stražnjicu i velike bradavice u prvom planu - izjavila je Parker, trenutačno zaokupljena promocijom filma “Red”, u kojem glumi s Bruceom Willisom i Helen Mirren.

Zanimljiva američka glumica u karijeri je birala gledateljima nešto manje zanimljive uloge, no zato je angažman u “Travi” sve nadoknadio. Nitko poput Mary-Louise u Hollywoodu ne zna biti toliko ciničan. Na pitanje jedne novinarke sviđa li joj se što je napokon seks-simbol, odbrusila je: “Cijeli život sam čekala da muškarci počnu sliniti za mnom, oduvijek sam htjela biti tako plitka”.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.