Reality Show Nove TV

Masterchef dokazao da su žene bolje s nožem od muškaraca

Foto: Pixsell
Masterchef dokazao da su žene bolje s nožem od muškaraca
22.03.2011.
u 21:14
U trećoj emisiji natjecatelji će odmjeriti snage u rezanju luka, a posjekline nožem zaradit će 12 muškaraca i samo tri žene
Pogledaj originalni članak

Odakle se čisti riba, od glave ili od repa? Davno je razriješena stvar, no kako se ispravno guli, čisti i reže luk još je nepoznato većini ljudi. Upravo o tome zato će se govoriti u trećoj emisiji realityja Nove TV, Masterchef, koji je u prva dva dana prikazivanja već osvojio 15,1% ukupne televizijske gledanosti. Vjerujemo da će današnja emisija biti još gledanija jer će u njoj zrakom poletjeti 50 oštrica. Po tome tko najbolje barata nožem tročlani žiri odlučit će kojih 38 natjecatelja izravno ide dalje.

Suze izazvane komentarima žirija i sokovima ljutog povrća tako će frcati na sve strane. A poneka od njih past će i zbog “krvave bitke”, odnosno zbog posjeklina nožem koje je zaradilo devet muškaraca i samo tri žene. Da, dobro ste pročitali, Masterchef će dokazati da nije lagani show, nego prava bitka za egzistenciju mladih kuhara-amatera.

Kad se smire strasti, dvanaest kandidata nezaštićenih od eliminacija bit će stavljeni pred novi izazov. Njihov zadatak bit će pripremiti jela od namirnica koje sami biraju te ih poslužiti na tanjur i ukrasiti prije isteka vremena. Žiri će ocjenjivati sve, od odabira namirnica, načina pripreme jela, brzine, konačne prezentacije na tanjuru i naposljetku – okusa. Šest najlošijih u tom izazovu, nazvanom test kreativnosti, oprostit će se od showa. Doznali smo tko će to biti, no vama to, naravno, nećemo otkriti.

Kroz uzbudljivi reality prepun mirisa, okusa, začina i egzotičnih recepata i ovaj put gledatelje će voditi Jasna Nanut.

– Od natjecatelja sam već skupila recepte za famozan brudet od srdela s palentom, fantastičnu juhu od bundeve i leće, lava-kolač s gustim preljevom od malina od kojeg sam satima imala “flashbackove” – kazala je Jasna Nanut.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

DE
dejan
23:30 22.03.2011.

Pa meni osobno, su žene i u krevetu bolje od muškaraca...

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
01:55 23.03.2011.

dejan je napisao/la: Pa meni osobno, su žene i u krevetu bolje od muškaraca... ------ nisam probao muskarce ali ti vjerujem na rijec

SI
silversurfer22
08:56 23.03.2011.

istini za volju, bolje su žene u puno toga.......osim za volanom naravno....