Jacinta Saldana

Medicinska sestra prije smrti zbog Kate Middleton: Voditelji su krivi!

Foto: Reuters/PIXSELL
Kate Middleton i prinčevi Wiliam i Harry u Warner Brossu (1)
Foto: Press Association/PIXSELL
Jacinta Saldana
Foto: Reuters/PIXSELL
Kate Middleton i prinčevi Wiliam i Harry u Warner Brossu (1)
28.04.2013.
u 19:12
Medicinska sestra koja je slučajno otkrila podatke o trudnoći Kate Middleton u oproštajnoj poruci okrivila je voditelje za odluku o samoubojstvu
Pogledaj originalni članak

Medicinska sestra koja je odala tajnu o stanju Kate Middleton na početku trudnoće u oproštajnoj poruci za svoju je smrt okrivila voditelje australske radiostanice, pišu britanski mediji. Jacinta Saldana (46) počinila je samoubojstvo nakon što su je australski voditelji nazvali i lažno se predstavili te izvukli iz nje informacije o trudnoj Kate.

– Molim vas da mi oprostite. Iskreno mi je žao. Hvala vam na vašoj podršci. Smatram da su voditelji Mel Greig i Michael Christian odgovorni za ovaj čin. Molim vas natjerajte ih da otplate moju hipoteku. Žao mi je, Jacinta, napisala je medicinska sestra u oproštajnoj poruci.

Da podsjetimo, voditelji su se predstavili kao kraljica Elizabeta i princ Charles, nakon čega ih je Saldana spojila s osobljem koje je dalje odalo podatke o zdravstvenom stanju Kate Middleton. Poziv je postao senzacija i proširio se internetom, a majka dvoje djece se objesila.

 >>Jacintha Saldanha ostavila je tri oproštajna pisma

>>Dva puta pokušala se ubiti i prije skandala s kraljevskom obitelji

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.