Loša sjećanja

Mena Suvari u srednjoj je školi bila žrtva nasilja među djecom

Foto: Pixsell
Mena Suvari u srednjoj je školi bila žrtva nasilja među djecom
08.10.2012.
u 15:29
- Mama mi je uvijek govorila da budem ono što jesam i da se ne pretvaram. Poslušala sam je i bila sam drugačija. Zbog toga me nitko nije pozvao na ples, niti su me htjeli primiti u navijačice - kazala je The Sunu glumica.
Pogledaj originalni članak

Glumica Mena Suvari, zvijezda filma "Američka ljepota" nevinost je, kaže, izgubila  s "gubitnikom". Plavokosa dama priznaje da joj to prvo seksualno iskustvo nije bilo ugodno, štoviše uspoređuje ga s katastrofom.

- Imala sam 15 godina i nisam znala što činim. Zbog te traume izgubila sam samopouzdanje koje, kasnije, nisam uspjela izgraditi ni ulogama u filmovima. Oporavila sam se nakon što sam našla dobrog dečka koji me je pazio i ukazivao mi na moje kvalitete - kazala je 33-godišnjakinja koja iza sebe ima dva razvoda.

Osim tog nesretnog iskustva srednjoškolskih dana uglavnom se i sjeća po lošemu. Mena Suvari bila je žrtva maltretiranja svojih kolega pa je zbog toga bježala iz škole, a nije se odazvala ni pozivu za maturalnu večer.

- Mama mi je uvijek govorila da budem ono što jesam i da se ne pretvaram. Poslušala sam je i bila sam drugačija. Zbog toga me nitko nije pozvao na ples, niti su me htjeli primiti u navijačice. No, uz maminu podršku zbog toga nisam plakala. Bila sam svoja, posebna i drugačija, a to nastojim ostati i danas - kazala je The Sunu glumica.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.