DOBILA ZLATNI GUMB

Mia iz 'Supertalenta' otvorila dušu: 'Maltretirali su me zbog mršavosti, šipka mi je dala snagu'

Foto: Nova TV
Mia i Ivo
Foto: Nova TV
Mia i Ivo
Foto: Nova TV
Mia i Ivo
Foto: Nova TV
Mia i Ivo
Foto: Nova TV
Mia i Ivo
20.11.2022.
u 09:00
Prošla sam jako puno maltretiranja kroz osnovnu i srednju školu, nazivalo me se ‘daskom za peglanje‘ i slušala sam komentare poput ‘kosti se psima bacaju‘. Šipka mi je dala snagu da prihvatim svoje tijelo zbog toga što ono može, a ne zbog toga kako izgleda - kazala je Mia
Pogledaj originalni članak

Jedan od najdojmljivijih nastupa u ovogodišnjoj sezoni "Supertalenta" bio je nastup plesača na šipci Mije Kuleš i Ive Štrkljevića, koji su od Davora Bilmana dobili zlatni gumb i direktni prolaz u polufinale. Mia je oduševljena pozitivnim komentarima, a u razgovoru za Gloriju ispričala je kako je u djetinjstvu imala problema s vršnjačkim nasiljem.

- Oduvijek sam se borila s manjkom kilograma, nisam imala problema s prehranom niti poremećaje, jednostavno se nije primalo za mene. Probali smo sve - i s doktorima i s tabletama, jednostavno mi je bio jako brz metabolizam. Prošla sam jako puno maltretiranja kroz osnovnu i srednju školu, nazivalo me se ‘daskom za peglanje‘ i slušala sam komentare poput ‘kosti se psima bacaju‘. Šipka mi je dala snagu da prihvatim svoje tijelo zbog toga što ono može, a ne zbog toga kako izgleda - kazala je Mia i dodala kako bi se trebalo uvijek govoriti o mentalnom zdravlju.

- Kad pričamo o body positivityju, pričamo o prihvaćanju sebe, svog tijela i moći koje imamo unutar njega. O mentalnom zdravlju puno pričam, dijagnosticirana mi je depresija i pijem antidepresive. Netko će se okrenuti psihoterapiji i nekom prirodnijem načinu liječenja, a ja sam u jednom trenutku zbog smrtnih slučajeva, korone, zatvaranja studija i kluba potražila stručnu pomoć, rekla je Mia. 

Miju i Ivu već smo dosad imali prilike vidjeti na televiziji, budući da su lani nastupili u pratnji Nine Kraljić, koja je na Dori izvela pjesmu "RIjeka". Mediji su tada pisali i o nezgodi koja se Miji dogodila na probama, kada je u mraku pala u rupu pokraj pozornice. Nina je tada na Instagramu objavila snimku na kojoj se vidi kako je Mia na nozi dobila ozljedu.

Inače, Mia je prije šest godina bila i zvijezda spota "Ne zaboravi me", grupe Bang Bang, a tada je imala dugu kosu. Iste je godine redateljica Lorna Kunčić o njoj snimila i kratki dokumentarni film "Vertikale".

VIDEO: Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma 'Canary Black' 

 

 

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

ZA
zagi101
11:45 20.11.2022.

opet jedna sa spikom kak je bila maltretirana, dosadne su

PO
poluvodič
11:30 20.11.2022.

Ne kužim ove što se ne mogu udebljati. Jedi junk food, što više masnoće i ugljikohidrata pa ćeš vidjet kako se prima.

Avatar Dars
Dars
09:57 20.11.2022.

Progresivna kultura...

Još iz rubrike Showbiz