i...ili zbog ega

Mick Jagger: Autobiografije se pišu samo zbog novca!

Foto: pixsell
Mick Jagger: Autobiografije se pišu samo zbog novca!
09.12.2010.
u 09:16
Frontman Rolling Stonesa nazvao je autobiografiju svog prijatelja i kolege iz benda Keitha Richardsa dosadnom i zamornom
Pogledaj originalni članak

Nakon što ga Keith Richards u svojoj autobiografiji "Život"  nije poštedio kritike, Mick Jagger, frontman Rolling Stonesa, nazvao je štivo svoga prijatelja i kolege "dosadnim i zamornim". Ali to nije bio kraj Mickovog razmišljanja.

- Ja svoje memoare nikad neću napisati, nemam potrebe za tim. Svi vrlo dobro znaju da ljudi autobiografije pišu isključivo zbog novca, smatra Jagger koji očito nikako da se pomiri s onim što je o njemu cijelom svijetu u svojoj knjizi otkrio Richards. Naime, tamo stoji kako je Jagger egomanijak koji sve želi imati pod kontrolom, zbog čega je bend ponekad patio, kao i zbog njegovih loših odluka.

Osim toga, pričljivi Keith "udario" je Jaggera tamo gdje ga najviše boli - veliki ženskar navodno ima vrlo mali penis. Kad je Mick to pročitao u medijima, doslovno je poludio. Unatoč prepucavanjima, Mick i Keith i dalje odlično surađuju i dobri su prijatelji te planiraju novu svjetsku turneju s bendom iduće godine.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

JA
jalnus
11:40 09.12.2010.

Napisat ce Mick svoju na kraju. Kad se svi ispucaju. Sve u zivotu je radio zbog nofci.On je jedini od njih studirao ekonomiju na London School of Economics. Trideset godina bez dobre pjesme. To se zove zivjeti dobro od minulog rada.