PLJUŠTE KOMPLIMENTI

Mihaela iz 'Gospodina savršenog' oduševila pratitelje: 'Porečka princeza'

Foto: Instagram
Mihaela Muhvić
Foto: Instagram
Foto: Instagram/riley.loudermilk
16.01.2020.
u 09:02
– Okrenite lice prema suncu i nikada nećete vidjeti sjenu – napisala je Mihaela pokraj fotografije na kojoj pozira suncu, citiravši tako poznatu američku spisateljicu Helen Keller
Pogledaj originalni članak

Mihaela Muhvić, finalistica protekle sezone RTL-ova showa "Gospodin Savršeni" ima sve više obožavatelja na društvenim mrežama koji se dive njezinoj ljepoti. Lijepu Porečanku na Instagramu prati 27.6 tisuća ljudi, a posljednju fotografiju lajkalo je njih 4.5 tisuća. 

– Okrenite lice prema suncu i nikada nećete vidjeti sjenu – napisala je Mihaela pokraj fotografije na kojoj pozira suncu, citiravši tako poznatu američku spisateljicu Helen Keller. 

Uslijedili su brojni oduševljeni komentari, a kolegica iz "Gospodina Savršenog" Julie Pavlović napisala joj je da izgleda kao porečka princeza. 

– Da smo svi upola lijepi ko ti di bi nam bio kraj – napisala je jedna oduševljena pratiteljica. 

Podsjetimo, u dramatičnoj završnici showa ''Gospodin Savršeni'' 22-godišnja Mihaela Muhvić ostala je kratkih rukava. Umjesto nje, Mijo Matić odabrao je šest godina stariju Slovenku Nušu Rojs. Njihova ljubav nije potrajala, no zato se sreća na ljubavnom planu osmjehnula Mihaeli i to nedugo nakon showa.

Krajem prošle godine na Instagramu je počela objavljivati fotografije s novim dečkom, čiji identitet još čuva u tajnosti. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

NI
nikolinaxxy
17:34 16.01.2020.

Cura je sasvim uobicajena izgleda, nema decka i zivi istim zivotom kao i prije. Ne pomice granice niti je bozje cudo. Molim vas ne pisite gluposti pa ce prije pronaci svoju srecu i zivit zivot punim plucima.