grižnja savjesti

Mikulić iskreno: 'Učim li ovako djecu da je u redu biti posvećen drugima i nakupljati frustraciju?'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Instagram
20.11.2021.
u 10:00
-Sačuvati sebe, jer jedino tako se možeš i drugima dati. Lakše reći nego napraviti, ali pokušavam, trudim se. Ako ne zbog sebe, onda zbog onih do kojih mi je najviše stalo – da im budem primjer, a ne da pričam jedno, mislim drugo, radim treće.
Pogledaj originalni članak

Glumica Marijana Mikulić (39) podijelila je svoje iskustvo balansiranja između posla i obitelji, pa poručila da svatko treba uzeti vrijeme za sebe.

-Balansiranje između posla i obitelji, između troje djece i vječne grižnje savjesti da se nekom daješ više a nekom manje. Pubertet jednog, posebne potrebe drugog, zapostavljeni srednji.. Naravno, uvijek taj osjećaj da se ne dajem dovoljno, ni svakom pojedinačno ni svima njima zajedno. Ako se grizem - grizem se jer sam odvojila pet minuta za sebe. A gdje sam tu ja, uvijek sebi na zadnjem mjestu. Čemu učim djecu – da je u redu sebe zapostavljati i biti posvećen samo drugima, nakupljati frustraciju jer nikada nemaš ni pet minuta mira. Ali kada shvatiš da pet minuta mira možeš dati jedino sama sebi, uzeti ih, i nikom ništa neće faliti - svi će biti na dobitku! Sačuvati sebe, jer jedino tako se možeš i drugima dati. Lakše reći nego napraviti, ali pokušavam, trudim se. Ako ne zbog sebe, onda zbog onih do kojih mi je najviše stalo – da im budem primjer, a ne da pričam jedno, mislim drugo, radim treće. Uzmi vrijeme za sebe, bit ćeš bolja i drugima i sebi. Kamen po kamen palača, kako zračiš tako privlačiš, truć trač. Uzmi vrijeme za sebe! Jer ti to zaslužuješ!- poručila je Marijana koja sa svojim pratiteljem redovito dijeli anegdote i trenutke iz privatnog života, a javile su joj se i pratiteljice.

"Svaka na mjestu Mare, uvijek se divim kako iskreno, istinito i sirovo sročite grižnje savjesti mnogih mama, skidam kapu", "Balans kažeš, "Treba misliti na sebe da bi mogla paziti na druge", "Još samo da u praksi primijenim", "To si kažem svaki dan, pa nikada", "Balans je sve", komentirali su pratitelji.

Marijaninu objavu možete pogledati OVDJE.

Inače, glumica je nedavno na svojem Instagram profilu objavila album fotografija kojima je pokazala kako je njezin sin Andrija proslavio osmi rođendan. Marijana je otkrila da ga je odvela u zabavni centar s trampolinima te pokazala kako je izgledala torta. 

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku s Alanom Hržicom  
 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.