Iznenađenje

Mila Kunis izabrana za frajera godine jer voli proste viceve

Foto: Pixsell
Mila Kunis izabrana za frajera godine jer voli proste viceve
17.11.2011.
u 19:00
Glumica obožava “Ratove zvijezda”, priča proste viceve i nije opterećena izgledom poput mnogih drugih žena. Sve to bilo je dovoljno da uredništvo poznatog časopisa procijeni da Mila “ne može biti žensko” i dodijeli joj nagradu.
Pogledaj originalni članak

Lijepa glumica Mila Kunis toliko je očarala urednike muškog časopisa GQ da su je uvrstili na popis frajera godine. Mila, koju publika posebno pamti po ulozi u “Ludim sedamdesetima”, filmu “Crni labud” te ljubavnoj vezi s Macaulayem Culkinom, pobijedila je u kategoriji “Knockout of the Year”.

Mjesto na ljestvici, prema objašnjenju urednika, Mila je zaslužila jer nije ‘'tipično žensko'’ – glumica obožava “Ratove zvijezda”, priča proste viceve i nije opterećena izgledom poput mnogih drugih žena. Sve to bilo je dovoljno da uredništvo poznatog časopisa procijeni da Mila “ne može biti žensko” i dodijeli joj nagradu.

Među ostalim nagrađenima našli su se Jay-Z u kategoriji “Kralj”, Justin Timberlake i Jimmy Fallon u kategoriji “Zabavljač” i Michael Fassbender u kategoriji “Otkriće”.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.