kontroverze

Miley Cyrus na udaru nakon šale o drogi za silovanje

Foto: Twitter
miley cyrus
Foto: Olivier Douliery/Press Association/PIXSELL
miley cyrus
Foto: Miley Cyrus/Twitter
miley cyrus
Foto: Twitter
miley cyrus
Foto: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL
miley cyrus
12.05.2014.
u 10:40
Miley Cyrus potaknula je kontroverze nakon njezinih poprilično diskutabilnih izjava na pozornici. 21-godišnja pjevačica razljutila je fanove nakon nastupa u londonskom klubu G-A-Y...
Pogledaj originalni članak

Miley Cyrus potaknula je kontroverze nakon njezinih poprilično diskutabilnih izjava na pozornici. 21-godišnja pjevačica razljutila je fanove nakon nastupa u londonskom klubu G-A-Y. TMZ piše kako je tijekom nastupa izvukla svog prijatelja na pozornicu da mu čestita rođendan, a potom se našalila o njegovoj seksualnosti.

- Znaš, svi smo mi pomalo gay, to je istina. Svi su homoseksualci, sve što treba je jedan koktel. Ako ne upali, onda treba posipati nešto u piće. Tako ja uvijek radim, našalila se pjevačica misleći vjerojatno na drogu za silovanje. Ova izjava pridružuje se samo njenom kontroverznom ponašanju i prijašnjim izjavama. Poručila je tako publici da neka prestane sa pušenjem cigareta i prebaci se na kanabis.

>>Miley Cyrus ne puštaju iz bolnice

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

RM
rmd3
09:00 13.05.2014.

Vi jedne ozbiljne novine ovkvu pshičku nestabilnu,nekulturnu osobu promovirate .Za ovakve stvari bi trebali imat VI kodeks ponasanja na internetu i sta mozete stavljat javnosti da citaju ovakvu promociju ponasanja ma u kakvoj industriji bila treba se sankcionirat u medijima cenzurom njih samih.Jer vi ocito sminete stavljat sta i kad hocete dok nas komentatore cenzurirate po svom kodeksu ponasanja .Gdje je vas kodeks?