Posvađale se

Miley i Sinead O'Connor zaratile: I ti ćeš biti psihički bolesna

miley cyrus
Foto: pixsell
sinead o\'coonor
Foto: Pixsell
sinead
04.10.2013.
u 15:02
Miley Cyrus i Sinead O'Connor posvađale su se nakon što je Miley izjavila da joj je Sinead bila inspiracija za novi spot.
Pogledaj originalni članak

Nakon što je Miley Cyrus u razgovoru za Rolling Stone izjavila da joj je inspiracija za spot \'Wrecking Ball\' bila Sinead O\'Connor, irska glazbenica odgovorila joj je otvorenim pismom u kojem ju je zamolila da je ne iskorištava.

- Iznimno sam zabrinuta jer su te ljudi oko tebe uvjerili ili podržali u tvom uvjerenju da je cool u spotu biti gola ili lizati čekiće, a zapravo se radi o tome da ćeš svoj talent zasjeniti dopuštanjem da te podvode. Kazala si da svoj imidž baziraš na mom, a ja sam tako izgledala upravo zato jer nisam htjela popustiti svojoj izdavačkoj kući kad su me tjerali da radim upravo ono što ti sad radiš. Nisam htjela da me se prosuđuje prema tome kako izgledam već prema tome koliko sam talentirana , poručuje Sinead te dodaje kako ljude iz showbusinessa nije briga za Miley. Nastavila je govoreći joj kako ima dovoljno talenta da se ne treba više rješavati imidža Hanne Montane.

- Imaš dovoljno talenta i nije ti potrebno da glazbena industrija od tebe napravi prostitutku, zaključila je Sinead. No, Miley joj je odgovorila usporedivši je s Amandom Bynes, šaleći se na račun živčanog sloma koji je Sinead doživjela 2012. godine. Sinead joj je, ponovno preko Facebooka, uzvratila napisavši da će i ona jednog dana biti psihička bolesnica, bez sumnje. - Nadam se da ćeš se ispričati Amandi Bynes i svakoj osobi koju si ovime uvrijedila i nadam se da ćeš se napokon probuditi i shvatiti da si zapravo opasnost za ženski rod, zaključila je Amanda u oštrom pismu.

>>Miley Cyrus: Obožavam marihuanu i MDMA

>>Razuzdanoj Miley svi su buljili u bradavice

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.