simpatična splićanka

Mirjana (54) iz 'Ljubavi na selu' otkrila kakvi joj se muškarci udvaraju nakon showa: 'To je sve poremećeno'

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL, Facebook
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
21.08.2022.
u 19:40
Mirjana je sudjelovala u posljednjoj sezoni gdje je pokušala osvojiti Ličanina Milana Milinkovića, a njegovu je famu napustila prva.
Pogledaj originalni članak

Mirjanu Mršić (54) mogli smo gledati u posljednjoj sezoni showa 'Ljubav je na selu' gdje je pokušala osvojiti srce Ličanina Milana Milinkovića (45). Gledatelje svojom jednostavnošću, a simpatična Splićanka prva je osoba koja je napustila Milanovu farmu.

Mirjana se tijekom emisije sprijateljila i s Renatom Šapinom koja joj je bila suparnica, a njihovo prijateljstvo zabilježeno je i mnogim fotografijama koje je Renata objavila na svojim društvenim mrežama. 

Iako je prva od tri dame napustila farmu, Mirjana je sada otkrila da i dalje ne misli odustati od ljubavi i potrage za svojim savršenim muškarcem pa je tako otkrila da joj se javljaju udvarači, često i oni premladi.

- Javljaju se, javljaju, ne bi valjalo da se ne javljaju. Javljaju mi se momčići od 25, 26... To je sve poremećeno. Slavonija mi je u početku okupirala inbox, ali sam to pristojno odbila - požalila se Mirjana za RTL.hr.

- Najjači su mi oni koji mi pišu da bi me odmah ženili i da budem njihova i da odmah sjednem u onu svoju kantu od auta i krenem tamo di već jesu za upoznati se! Ej, čovječe! Pa ti se meni javljaš da ti se sviđam, dođi ti do Splita i potrudi se. Nisam baš toliko na raspolaganju ni s vremenom ni financijski - objasnila je.

Inače, Mirjana je dobro poznata gledateljima ove emisije. Svoju sreću u ljubavi simpatična Splićanka u ovoj je emisija pokušala pronaći već četiri puta, a planove za dalje nije otkrila.

VIDEO Joli na koncert u Virovitici došao čitav grad

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.