Ples sa zvijezdama

Mirjana Žutić i Frano Lasić zagrljeni napustili natjecanje

Foto: hrt
Mirjana Žutić i Frano Lasić zagrljeni napustili natjecanje
21.11.2009.
u 21:56
- Ovaj dio s plaštom, koji je trebao biti teatralan izgledao je kao da istresate stolnjak – riječi su koje je Frani uputio Davor Bilman. U maniri pravog profesionalca, naviklog na kritike, bivši dečko glumice Dolores Lambaše čvrsto se držao na nogama te na njima stoički napustio emisiju.
Pogledaj originalni članak

Remen se steže i u „Plesu sa zvijezdama“ pa je ovog tjedna show napustio još jedan par – Mirjana Žutić i Frano Lasić. Paso doble njima nije išao na ruku kao što je bio slučaj s Frankom Batelić i Ištvanom Vargom. Nih dvoje, kako su sami rekli, otplesali su scenarij španjolske sapunice.

- Iz subote u subotu mogu biti netko drugi. Obožavam ovaj šou, super je – rekla je 18-godišnja pjevačica kojoj je latino uloga stajala za čistu devetku. Voditeljica Iva Šulentić i i njezin mentor Damir Horvatinčić na plesnom su podiju odsanjali slatki san i još jednom „sprašili“ konkurenciju u slow foxu – po mnogima najtežem standardnom plesu. Svoju strast pokušao je pokazati i gurmanski francusko-hrvatski par, Ana Ugarković i Nicolas Quesnoit. No, ma koliko god se trudila nasmijana kuharica gledatelje i žiri nije mogla uvjeriti da je u cipelicama jednako dobra kao iznad štednjaka.

- O Ana, tugo mojih dana – prokomentirao je zato Davor Bilman, član žirija. Stroge opaske zaobišle su sportaša Gordana Kožulja koji je ovog puta odlično zaplivao u Zoro vodama, dok je gripozni glumac Vedran Mlikota briljirao u slow foxu. U pokušaju da se dokaže kao matador, glumac Frano Lasić bio je „dočekan na nož“.

- Ovaj dio s plaštom, koji je trebao biti teatralan izgledao je kao da istresate stolnjak – riječi su koje je Frani uputio Davor Bilman. U maniri pravog profesionalca, naviklog na kritike, bivši dečko glumice Dolores Lambaše čvrsto se držao na nogama te na njima stoički napustio emisiju. No, da ne ostanu pognute glave Mirjana Žutić i Frano Lasić vratit će se i u sljedećoj emisiji – u publiku.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

GA
gabrijelakunstler
13:45 25.11.2009.

Oboje su ok i sve je samo igra. Iako Frano svakako bolje izgleda nego Dekan Dikan Dolores je osoba koja ima samo jednu ljubav - novac.

RA
rackizel
10:10 22.11.2009.

Citat:- Ovaj dio s plaštom, koji je trebao biti teatralan izgledao je kao da istresate stolnjak – riječi su koje je Frani uputio Davor Bilman. Kraj citata. Uživao sam u gledanju plesa. Na žalost u Zagrebu su plesnjake pretvorili u okupljališta obožavatelja cajki. No, ono što je primjetio sudac meni je izgledalo potpuno nejasno - što zapravo ovaj radi s ovom krpom? Jer, kad je skinuo komad haljine, doma smo se svi zapitali zašto? Kao da je htio baciti nešto zarazno, ali mu se zalijepilo za prste. Možda dobro za nekakvu crnu komediju \"malina\" natjecanja, ali za zabavnu emisiju u živo, poražavajuće. Još mu uvijek \"ide\" slika u glavi - uh kvaragu, daj se napokon odlijepi i makni od mene.

32
3227os
07:34 22.11.2009.

pa zar nitko nije vidio gdju u srebrnoj haljini kako ispija pivo iz limenke u crvenom salonu? mozda je vrijeme da se osobe koje se pojavljuju na javnoj tv prije toga testiraju na alkohol i drogu?