razmjena iskustva

Mirna Maras: Povjeravaju mi se poznate mame

Foto: ''
Mirna Maras: Povjeravaju mi se poznate mame
10.12.2012.
u 13:57
Mirna Maras Valentić pokrenula internet-portal o majčinstvu i odgoju djece. Glumica Ana Vilenica tako je Mirni priznala da joj dečko Edi Mužina puno pomaže oko tromjesečnog sina Dujma
Pogledaj originalni članak

Dok je bila trudna, voditeljica Mirna Maras Valentić, mama malog Nike, često je posezala za računalom da bi na internetu potražila savjete za trudnice. Tada je odlučila i sama pokrenuti portal koji će olakšati život budućim mamama.

– Sve savjete o roditeljstvu mame mogu potražiti na mom portalu mami.hr na kojem će osim mog bloga i savjeta stručnjaka biti i intervjui s poznatim mamama – ponosno će Mirna. Mirnina prva gošća je bila Monika Mamić, kojoj je termin za drugi porod za nekoliko dana.

– Monika mi je priznala da drugu trudnoću podnosi teže nego prvu. Pohvalila je supruga Marija koji je skupa s njom bdio dok se njihov prvi sin Josip budio po noći – prepričava Mirna. Neprospavane noći jedna su od prvih asocijacija na majčinstvo i glumici Ani Vilenici, mami tromjesečnog Dujma.

– Dečko Edi Mužina puno mi pomaže i imamo dogovor da je moja noćna smjena s Dujmom, a njegova jutarnja i tada uhvatim dva do tri sata za sebe koje iskoristim na spavanje – ispričala je Ana Mirni u intervjuu. Problemi koji muče Anu za Mirnu su sada već prošlost, ali sada ima nove slatke brige oko trogodišnjeg Nike i njegove znatiželje.

– Pun je pitanja, neki dan ga je zanimalo što su to ležeći policajci i čemu služe i već je naučio neka slova – kaže Mirna.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

OB
-obrisani-
09:35 11.12.2012.

Je li joj se javila i tražila savjete i Severina ? Jer ako nije uzalud joj posao ! A jadne su one koje će od nje tražiti savjete o majčinstvu i odgoju djece, više nego jadne!

BR
brodludjaka
22:33 10.12.2012.

Što li ova vodi da mi je znati?' I tko je ta spodoba uopće???

NE
nepoznatinetko
09:34 11.12.2012.

Ako taj njen dečko ne ustaje zbog tuđeg djeteta, što tu zaslužuje specijalni članak? Kad je netko pohvalio majku jer je ustala noću ili se na bilo koji način pobrinula za svoje dijete?