Glumicu Mirtu Zečević (40) nemamo često prilike gledati na televizijskim ekranima. No iako i sama kaže da je za nju kazalište ipak kazalište, ohrabrila se i napravila mali izlet u sapunicu Nove TV “Najbolje godine”.
– Igram Sašku. Ona je vrlo specifičan lik, neka vrsta pozitivne negativke koja u seriju ulazi od 30. epizode. Prostitutka je, a to je postala jer su je životne okolnosti na to natjerale – kaže Mirta.
Jedan od Saškinih momaka, doznat će se, bio je i Ranko (Janko Popović Volarić). Njezinim dolaskom radnja se komplicira i vraća u prošlost kad se mladom društvu u kojem su ona, Ranko i Tomo (Amar Bukvić) dogodi nesreća koja će joj zauvijek obilježiti život. No osim u “Najboljim godinama”, Mirta je gostovala i u humorističnoj seriji “Bračne vode” u kojoj glumi Željku, prijateljicu mame obitelji Bandić, a čiji će dolazak do srži razbjesniti Zvonka.
– Gostovanje je bilo simpatično iskustvo, osobito kad smo snimali scenu sa striperima, ali da mogu birati, uvijek bih izabrala kazalište – zaključila je Mirta.
Mirta Zečević uzburkat će duhove sela Dragošje
Muškarci, oprez! Izbjegavajte ovih 10 namirnica ako želite sačuvati prostatu
Provedena su brojna istraživanja o povezanosti prehrane i zdravlja prostate, na temelju kojih su stručnjaci izolirali deset namirnica koje bi muškarci trebali izbjegavati
FOTO Ovo su najgori rabljeni auti koje možete kupiti
Od ukupnog broja pregledanih vozila, 67,9%prošlo je bez ikakvih kvarova, dok je 20,6% imalo ozbiljne kvarove. Općenito, što je vozilo starije, to je veća stopa kvarova – među automobilima starim od 12 do 13 godina, 28,1% je imalo velike kvarove, u usporedbi sa samo 6,4% vozila starih dvije do tri godine
Prijeti rat koji će zapaliti cijeli svijet? Što se krije u novom tumačenju Nostradamusove vizije
Čak i stoljećima nakon njegove smrti, njegova djela intrigiraju javnost i inspiriraju nove generacije stručnjaka koji pokušavaju iznova rastumačiti Nostradamusove riječi
Ivan Šarić i Natko Beck razgovarali o neočekivanoj temi važnoj za sve građane
Nekad je bio način da se meso očuva za zimu, a danas je delicija koja odiše poviješću