Osvaja društvene mreže

Dugo ju je skrivao, a sada je konačno otkrivena. Upoznajte predivnu sestru Ivana Rakitića!

Foto: Facebook
Nikol Rakitić
Foto: Facebook
Nikol Rakitić
Foto: Facebook
Nikol Rakitić
Foto: Facebook
Nikol Rakitić
Foto: Facebook
Nikol Rakitić
15.07.2016.
u 09:22
Iako ju je nogometaš do sada pokušavao sakriti od javnosti, zgodna Nikol svoju popularnost stekla je na društvenim mrežama gdje ima cijelu vojsku pratitelja
Pogledaj originalni članak

Nogometaš Ivan Rakitić i njegova predivna supruga Raquel svojim objavama na društvenim mrežama često privlače pažnju javnosti. No u posljednje vrijeme mnogima je za oko zapela i osam godina mlađa Ivanova sestra Nikol.

Iako ju je do sada pokušavao sakriti od javnosti, zgodna Nikol popularnost stekla je na društvenim mrežama gdje ima cijelu vojsku pratitelja. Samo na Instagramu prati ju više od 43 tisuće korisnika.

Rakitić svoju sestru naziva mazom obitelji, a osim nje ima četiri godine starijeg brata Dejana, trenera kluba NK Pajde iz Möhlina, švicarskog gradića u kojem živi nogometaševa obitelj, piše T portal.

Nogometaš je jako vezan za svoju obitelj pa Nikol, kad god ulovi vremena, dolazi u Barcelonu kako bi uživala s nećakinjama, trogodišnjom Altheom i dvomjesečnom Adarom. 

Iako se šuškalo o naklonosti lijepe Nikol prema Rakitićevu dobrom prijatelju, mladom nogometašu Alenu Haliloviću, Ivanova mlađa sestra trenutačno je u sretnoj vezi. Njezino srce zarobio je tajanstveni Massimo s kojim je prošlu Novu godinu dočekala u Barceloni kod brata i njegove supruge.

>>Možete li vjerovati da je nedavno rodila? Supruga Ivana Rakitića izgleda nevjerojatno u bikiniju

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

BL
BLavay
14:22 15.07.2016.

U svakom našem gradiću ima puno ljepših!

LE
LeonardS
10:11 15.07.2016.

Nije mi jasno što pravite od dijeteta, ni u prosjek dijete ne spada! Samo će te je razboliti

MR
mrki69tua
17:44 15.07.2016.

U Split u mojoj ulici od 30-ak kuća ima 5 ljepših cura...