Andrijana Lazić

Mlada srpska pjevačica preminula na odmoru u Dubaiju: Pala je s 24. kata zgrade

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
18.01.2024.
u 10:09
Napominjemo da je 10. siječnja 2024. godine 28-godišnja žena umrla od posljedica pada s visine. Sve procedure završene su i nema prigovora na izdavanje potvrde o smrti, piše u policijskom izvješću
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Andrijana Lazić poginula je u 28. godini u Dubaiju, izvijestili su mediji u Srbiji. U policijskom izvješću koji je otac mlade pjevačice dobio piše kako je riječ o nesretnom slučaju.

"Napominjemo da je 10. siječnja 2024. godine 28-godišnja žena umrla od posljedica pada s visine. Sve procedure su završene i nema prigovora na izdavanje potvrde o smrti", piše u policijskom izvješću, prenosi Blic. Andrijana je rodom iz Bijeljine u Republici Srpskoj , a u Dubai je otišla 7. siječnja s prijateljicama, a poginula je tri dana kasnije. Njezin shrvani otac oprostio se od Andrijana emotivnom objavom na Facebooku.

"Za tobom ću plakati dok suze ne presuše. Zauvijek ćeš ostati dio moje duše, voljet će te tata do zadnjeg dana života svog. Moja jedinica, tatin advokatić, jutros je otišao među anđele. Donijela si radost u moj život 2. studenog 1995. godine kada si rođena. Svi su uvijek govorili: “Anči je sva na tebe”. Zvao sam te od milja, a nekada revolta, advokatić! Borila si se kao lavica da budeš tatina kopija! Često si me nervirala, jer sam ti uvijek želio sve najbolje i mnogo te volio, znala si da sam na tebe osjetljiv i nekada je samo tvoja riječ izazivala erupciju ljutila jer ti si bila svoja, za tebe nisam bio Bond, nego tata koji je bio osjetljiv na moju kći jedinicu", napisao je Nebojša.

Dodao je i ovo: "Oprosti na svakom mom povišenom tonu, na bilo čemu, oprosti, želio sam ti uvijek sve najbolje! Jer očevi su uvijek posebno slabi na kćeri! Znao sam, kada te pogledam, kako si, jesi li raspoložena, tužna ili ljuta. Andrijana je uskoro trebala objaviti i promovirati dvije pjesme koje je snimila kod skladatelja Gorana Ratkovića." 

VIDEO Favorit Dore Baby Lasagna odbacio sve optužbe: 'Naravno da ništa nisam ukrao'

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

LO
loraxy
10:55 18.01.2024.

Možda je bila kritičar kremlja i diktature... a takvi ili su otrovani, ili su "pali" sa balkona, ili su zatvoreni...

MA
marli
11:56 18.01.2024.

Zna se kakve žene idu u Dubai. Mnoge se vrate sa više love nego što su ponijele.

NO
NoviBgd
13:10 18.01.2024.

Nije problem šta je otac napisao na Fejsu nego što to prenosi Večernji. Primerenije je za spomenik ili čitulju, a ne za novine.