pratit će s tribina

VIDEO Grdović stigao u Dohu, vatrenima uputio posebnu poruku, a otkrio i što im priprema nakon utakmice

Foto: Dino Stanin/Pixsell
Foto: Dino Stanin/Pixsell
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Koncert Mladena Grdovića u Zadru
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Koncert Mladena Grdovića u Zadru
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Koncert Mladena Grdovića u Zadru
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Screenshot
Mladen Grdović
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Foto: Facebook Leo Nicolier
Foto: Facebook
Foto: Facebook
13.12.2022.
u 15:40
Glazbenik Mladen Grdović (64) došao je u Katar kako bi našim vatrenima pružio podršku. U Kataru ga je sreo i naš reporter Tomislav Dasović koji je s njim porazgovarao.
Pogledaj originalni članak

Hrvatska večeras igra polufinalnu utakmicu protiv Argentine na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru. Mnogi se od jutra pripremaju za navijanje, a neki su se i uputili u Katar kako bi vatrene podržali s tribina. Glazbenik Mladen Grdović (64) došao je u Katar kako bi našim vatrenima pružio podršku, a sreo ga je i naš reporter Tomislav Dasović koji je s njim porazgovarao.

Na početku razgovora Mladen je rekao da se osjeća super te da je njegov put prošao u redu. Mladen je u Katar došao na poziv reprezentativaca, a sa sobom je ponio i gitaru. Našem reporteru otkrio je i što očekuje kako će Hrvatska igrati danas.

- Bit će teška utakmica, ali vjerujem u naše. Imamo morala, imamo kvalitete, moramo imati u svakom slučaju i sreće. Ja vjerujem da ćemo proći Argentinu, kad smo prošli Brazil koji je puno jači ove godine nego Argentina. Nikad se ne zna, sve u Božje ruke, ali idemo naprijed – rekao je Mladen te kazao i kakvi su mu prvi dojmovi o Dohi. 

- Fenomenalno. Nije mi prvi put, pa znam da nas svi vole. Svi cijene našu Hrvatsku, malu. Ja sam proputovao cijeli svijet i znam da su svi čuli za našu Hrvatsku. Svi znaju za Luku, za Dalića, sve naše reprezentativce i bivše igrače – istaknuo je. 

Glazbenik je otkrio i da je bio u kontaktu s našim reprezentativcima jučer. Mladen je kazao da među igračima vlada pobjednička atmosfera te da on smatra da ćemo i danas pobijediti, a otkrio je i da se zbog poslovnih obaveza nakon utakmice vraća kući. No, i da će se vratiti u Katar na finale.

Cijeli razgovor pogledajte u videu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

LU
lucio2
16:54 13.12.2022.

Vidim na Jutarnjem lik predvodi 'molitvu' hrvatskih reprezentativaca... Totalna debilana.

AT
atlantisind
16:40 13.12.2022.

Jel to ona pijandura sto nema para da pomogne kcer,a ima za put .

BE
bernard1234
17:53 13.12.2022.

je li trizan..