Moć šminke

Mnogi su pomislili kako je na fotografiji Maja Šuput kad su vidjeli ovu make up transformaciju Elle Dvornik

Foto: Instagram
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Zagreb: Ella Dvornik u haljini s velikim prorezom zaintrigirala maštu prisutnih
Foto: Instagram
Ella Dvornik
Foto: Karmen Poznić Božić
Foto: Instagram
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Stefan Subotić, poznati srpski šminker u Zagrebu održao svoj masterclass
23.10.2022.
u 21:00
Influencericu je tijekom svog masterclassa našminkao Stefan Subotić, poznati srpski make up artist.
Pogledaj originalni članak

Stefan Subotić, poznati srpski make up artist ovog je vikenda u Zagrebu održao svoj masterclass i pokazao svoje umijeće, a jedan od modela bila mu je i naša influencerica Ella Dvornik. Na Instagramu je Stefan podijelio fotografiju na kojoj je pokazao kako je make upom transformirao Ellu. U komentarima su Stefanovi i Ellini obožavatelji bili podijeljeni oko ovakvog looka i mnogi na prvu nisu ni shvatili da je na fotografiji Ella, ali bilo je i pohvalnih komentara.

 

 

- Ono kad Ella Dvornik više sliči na Maju Šuput. Kakva moć šminke. Top. Ono kad Ella Dvornik ne izgleda ko Ella Dvornik. Ja sam mislila da šminka služi da istakne ženinu ljepotu, a prekrije nedostatke ako ih ima. Ovo sad je očigledno postala poanta mijenjanje ličnosti, ne sviđaju mi se ti trendovi. Vidi se da sam iz prošlog vijeka. Ljudi stvarno ne razumiju, ali ovdje je trebalo prikazati takvu vještinu u šminkanju da Ella i ne sliči na sebe. Nisam pobornik ovolike transformacije svaki dan, kao što pojedini rade, ali iskreno....lik je predobro odradio posao!! Jedva te prepozna ? Ako je to bio cilj ...ok ! Ovo je umjetnost šminkanja u svakom slučaju, za potrebe neke uloge...DA, ali, meni je Ella draža prirodna, kakva je sa svojim načinom šminkanja. - napisali su u komentarima pratitelji. 

VIDEO Ruska političarka je hit na društvenim mrežama zbog frizure i osebujnog make upa

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.