Razglednica iz Singapura

Monika Kravić podijelila je na Instagramu prvu fotografiju s drugim suprugom, poznatim zagrebačkim odvjetnikom

Foto: Instagram
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Zagreb: Dan najbolje Domaće glazbe u City Plaza centru
Foto: Marko Lukunić/Igor Šoban/PIXSELL
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: Instagram
Foto: Instagram
03.10.2022.
u 22:00
- Snovi se ostvaruju - napisala je Monika uz objavu u kojoj je podijelila i dvije video snimke koje je snimila tijekom utrke Formule 1.
Pogledaj originalni članak

Na svom Instagram profilu bivša voditeljica Monika Kravić dosad nije dijelila fotografije svog drugog supruga, poznatog zagrebačkog odvjetnika Frana Olujića i sada je prvi put objavila zajedničku fotografiju snimljenu u Singapuru na utrci Formule 1.

- Snovi se ostvaruju - napisala je Monika uz objavu u kojoj je podijelila i dvije video snimke koje je snimila tijekom utrke. Monika i Fran vjenčali su se prošle godine u svibnju, a nakon obreda vjenčanja proslavili sklapanje braka u restoranu hotela Hilton Garden Inn, a mladoženji je kum bio Novica Petrač, sin poduzetnika Hrvoja Petrača. Na svom vjenčanju Monika je blistala u vjenčanici modne kuće Safiyaa, a posebno joj je važan bio vjenčani buket u kojem je na poseban način odala počast pokojnoj mami Miri, koja je preminula prije četiri godine, i kojoj je posvetila tri orhideje u buketu. Monika i Fran su prvi ples otplesali uz pjesmu Matije Cveka.

 

 

Pet mjeseci nakon vjenčanja postali su roditelji sina, a bivša voditeljica koja sada radi kao kreativna producentica na narodnom iz braka s Marijem Mamićem ima 9-godišnjeg Jakova i 12-godišnjeg Josipa. O svom privatnom životu bračni par ne voli pričati u javnosti, a kada se doznalo da će dobiti prinovu Monika je potvrdila tu informaciju i samo kratko rekla kako nema ništa ljepšeg od rađanja novog života. 

VIDEO Marija Šerifović o svom ponašanju: Svi misle da sam agresivac i da sam u stanju nekoga udariti

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

PU
Pulchrum
15:33 04.10.2022.

Jadna Monika. Srce joj je slomljeno. Može ona glumiti sreću. To je bila divna i poštena djevojka, rodila dva sina, na ponos i onda se sve urušilo