Prekrasna oduvijek

Možete li vjerovati da je ovo legendarna manekenka?

Foto: Instagram
Možete li vjerovati da je ovo legendarna manekenka?
13.05.2014.
u 08:01
Možete li vjerovati da je ovo ona? Heidi Klum objavila je fotografiju na kojoj ima svega trinaest godina, a pokazala je da je i tada, u osjetljivoj adolescenciji, bila prava ljepotica...
Pogledaj originalni članak

Možete li vjerovati da je ovo ona? Heidi Klum objavila je fotografiju na kojoj ima svega trinaest godina, a pokazala je da je i tada, u osjetljivoj adolescenciji, bila prava ljepotica. Tada smeđu, kovrčavu kosu, ukrasila je ružičastom vrpcom, a na usne je stavila isti takav ruž. Imala je tada nešto punije lice, što se može vidjeti i na njezinim testnim fotografijama.

Danas Heidi izgleda nešto drugačije. Mršavija je, ima ravnu plavu kosu, tanja usta i nos. Zanimljivo je da je ova legendarna manekenka danas podjednako lijepa kao i nekada. Majka četvero djece i dalje je u izvrsnoj formi, radi punom parom te uživa u ljubavi s mlađahnim Vitom Schnabelom.

>>Seksi mlada Hrvatica oduševila Heidi Klum u showu 'Germany's next Topmodel'

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

JO
jozomali
09:27 13.05.2014.

novinarčiću možemo shvatiti da je bila lijepa prije kao i sada....što je to spektakularno u tvom naslovu? osim tvoje gluposti galaktičkih proporcija?

DI
dokazano.istinito
08:12 13.05.2014.

ja mogu..ali to je sve pocelo tako od straha zbog jake Nijemacke,koja onda gubi dominaciju

Avatar nijeminišta
nijeminišta
09:53 13.05.2014.

baš dobro da ste stavili dvije iste fotke... da bolje shvatimo "članak"... jer zaista je teško na netu naći fotku ove manekenke... ima ih manje od dva milijuna.