MasterChef

Na audiciju za reality Tea je doputovala iz dalekog Singapura

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
Masterchef
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
Masterchef
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
Masterchef
25.01.2011.
u 18:22
Za kulinarsko natjecanje Nove TV prijavilo se 1500 kandidata, njih stotinu pozvano je u prvi krug natjecanja koji je jučer završio odabirom 50 najboljih.
Pogledaj originalni članak

Iz dalekog Singapura, preko “brda i dolina”, 25-godišnja Tea Đukić doputovala je do zagrebačkog Kaptol centra. Ne, nije na dalek put krenula zbog izgubljene ljubavi... Tea se samo htjela okušati na audiciji za reality show “MasterChef Hrvatska”. – U Singapuru sam čitala portale i ugledala prijavu za show. S obzirom na to da sam trenutačno nezaposlena, a i zaželjela sam se razgovarati na našem jeziku, odmah sam je ispunila i poslala – kaže svjetska putnica.

Za žiri realityja pripremila je grah na indijski način koji ju je naučio pripremiti njezin dečko Indijac Varun. S receptom u “prstima” poslao ju je u domovinu te će joj, ako upadne u show, biti podrška izdaleka, što Tei neće nimalo teško pasti jer je još davno naučila biti odvojena od dragih joj ljudi.

– Studirala sam u Švicarskoj pa godinu i pol živjela u Kini, a tek prije sedam mjeseci odselila sam se u Singapur. Sad sam ovdje pa mi to lako pada jer se jedva čekam vratiti u Europu – kazala je. Zahvaljujući avanturističkom duhu koji je stalno tjera dalje, nepca žirija u idućem krugu – u emisiji u koju ulazi 50 natjecatelja – nagradit će egzotičnim okusima nesvakidašnjima za Hrvatsku. – Tko zna? Možda se odlučim za pakistansku pljeskavicu ili indijski ćevap – kaže Tea.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.