oglasio se na Twitteru

Na šamar reagirao i sin Willa Smitha: 'Tako mi to radimo'

Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
Jaden Smith
Foto: Chase Rollins/Press Association/PIXSELL
Jaden Smith
Foto: Instagram
Jaden Smith
Foto: Instagram
Jaden Smith
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
Jaden Smith
Foto: Chase Rollins/Press Association/PIXSELL
Jaden Smith
Foto: Instagram
Jaden Smith
Foto: Instagram
29.03.2022.
u 13:18
Sin Willa Smitha, Jaden Smith, na svojem je Twitter profilu objavio poruku podrške ocu, a njegova reakcija skupila je više od milijun lajkova
Pogledaj originalni članak

Nakon 94. dodjele prestižne nagrade Oscar, komentari se ne prestaju stišavati. Na dodjeli se posebno istaknuo trenutak u kojem je glumac i dobitnik Oscara Will Smith (53) zbog šale na račun njegove supruge Jade Pinkett Smith udario komičara i prezentera Chrisa Rocka (57). Na društvenim mrežama sad se javio i glumčev sin Jaden Smith. On je na svojem Twitter profilu kratko poručio: "I tako mi to radimo." Objava je skupila više od milijun lajkova te je podijeljena gotovo 170.000 puta. 

Podsjetimo, ovaj incident dogodio se dok je Rock najavljivao kategoriju najboljeg dokumentarnog filma. Nakon najave odlučio se našaliti s poznatima u prvim redovima. Supruzi dobitnika Oscara za glavnog glumca kazao je da ne može dočekati da je vidi u filmu G. I. Jane 2, a pritom je aludirao na njezinu obrijanu glavu. Jadi ta šala nije bila smiješna, a Will se prvo nasmijao te zatim ustao i  ošamario komičara. – Ostavi se imena moje supruge – zaurlao je na kraju kad se vratio na mjesto. Dodajmo da je Jada mnogo puta govorila o svom problemu, koji je i razlog njezine ovakve frizure – o alopeciji.

Nakon dodjele održan je afterparty na kojem se obitelj Smith sjajno zabavljala, a Rock se nije ni pojavio. Glumčev i komičarev zajednički prijatelj reper Diddy kazao je da između njih nema problema te da su to sredili. Dodajmo i da se glumac komičaru ispričao preko Instagrama. Svoje je ponašanje opisao kao "neprihvatljivo i neoprostivo".

– Bio sam izvan sebe i pogriješio sam – kazao je. 

VIDEO Dobitnika Večernjakove ruže Tina Kovačića dočekali bakljadom u rodnom Osijeku

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

FR
Freudenreichova
14:54 29.03.2022.

Mali izgleda kao da je pobjegao iz nekog afričkog plemena i obukao se u modernu odjeću.