Ivo Gamulin Gianni

Najveća podrška poslije nesreće bila mi je Doris

Foto: Goran Vranic
Najveća podrška poslije nesreće bila mi je Doris
07.08.2013.
u 18:30
Za dva dana ljetnom pozornicom u Opatiji širit će se zvuci opere protkane popom uz vokale našeg tenora Ive Gamulina Giannija i “španjolske Céline Dion” Pastore Soler.
Pogledaj originalni članak

Za dva dana ljetnom pozornicom u Opatiji širit će se zvuci opere protkane popom uz vokale našeg tenora Ive Gamulina Giannija i “španjolske Céline Dion” Pastore Soler. U Opatiji započinju zajedničku turneju u sklopu koje će nastupiti i u Rovinju, na Hvaru, u Cavtatu, Solinu i Makarskoj, a na dva koncerta, onome u Opatiji i na Hvaru, pridružit će im se i Doris Dragović. Gianni je sretan što zbog teške prometne nesreće koju je doživio 13. lipnja u Zagrebu, kada je na automobil u kojem se vozio naletio drugi auto te je “zaradio” potres mozga, lom četvrtog rebra te višestruki prijelom desne lopatice, nije morao odgoditi koncerte.

– U hotelu u kojem sam odsjeo svakodnevno vježbam mišiće desne ruke koji su atrofirali zbog dugotrajne imobilizacije – kaže Gianni. Uzbuđen je što će na turneji njegova gošća Pastora Soler zapjevati i na hrvatskom, a ekskluzivno nam govori i da ćemo prvi put čuti duet Pastore i Doris.

– Zajedno će otpjevati Dorisinu “Mariju Magdalenu”! To će biti izvedba koju će ljudi pamtiti – najavljuje Gianni koji je sa španjolskom divom prvi put zapjevao lani na božićnom koncertu u zagrebačkom HNK.

– Nakon tog koncerta govorili su da smo se Pastora i ja previše grlili na pozornici, ali u tome je čar. Kad se, nakon mukotrpnih priprema, na sceni dogodi eksplozija ljepote posla kojim se bavimo – ističe. Doris Dragović upoznao je prije sedam godina kad je snimao svoj prvi samostalni album “Ljubav to si ti”. Alka Vuica, koja mu je pisala pjesme, nazvala je Doris i rekla joj da ima duet koji bi mogla otpjevati s jednim tenorom. Doris je isprva odbila, no kad je čula Alkinu “Molitvu”, krenule su joj suze i pristala je. – Doris mi je bila velika podrška nakon prometne. Ima čvrstinu zbog koje me podsjeća na moju majku – priča pjevač koji se tri tjedna oporavljao kod mame na Hvaru, no o njemu se brinula i tetošila ga cijela obitelj. – Cijela Jelsa moja je velika obitelj – smije se netipičan Dalmatinac. Ne voli jesti ribu, a od mora više voli planine. U Zagrebu živi u podsljemenskoj zoni i tri-četiri puta tjedno penje se na Sljeme. – Jednom sam na Sljeme išao neoznačenim putem. Lutao sam sam šumom i uživao!

>>Velika jadranska turneja: Ivo Gamulin Gianni & Pastora Soler

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.