veliko iznenađenje

Nakon 35 godina izbivanja s pozornice održat će prvi koncert

Foto: KateBush.com
kate bush
21.03.2014.
u 16:12
Slavna Kate Bush nije nastupila od 1979. godine, a danas je objavljeno kako će vlasnica hita "Wuthering Heights", održati 15 koncerata u Londonu tijekom kolovoza i rujna
Pogledaj originalni članak

Slavna Kate Bush nije nastupila od 1979. godine, a danas je objavljeno kako će vlasnica hita "Wuthering Heights", održati 15 koncerata u Londonu tijekom kolovoza i rujna.

Otkako je prestala s nastupima uživo, prije 35 godina, Kate Bush izdala je osam albuma, a sada je iznenadila sve svoje fanove jednostavnom objavom na svojoj službenoj stranici.

- Čast mi je objaviti da ću nastupiti uživo ovog kolovoza i rujna - napisala je Kate.

Poznata pjevačica postala je slavna s 19 godina kada je njezin debitantski singl  "Wuthering Heights" vinuo u zvjezdane visine. Bila je prva žena u Velikoj Britaniji koja je dospjela na broj 1 s pjesmom koju je sama napisala, a prema Guardianu bila je najfotografiranija Britanka 1978. godine.

Iako nikad nije javno pričala zašto je prestala s nastupima uživo, nagađalo se kako je riječ o kombinaciji više stvari - straha od letenja, napornog rasporeda, činjenice da joj je na prvoj turneji poginuo redatelj rasvjete, ali i da jednostavno bolje funkcionira u studiju, nego na pozornici.

Ipak, mnogi se slažu, velika je šteta što čitavo ovo vrijeme nikad nije održala koncert uživo.

>>Kate Bush prerežirala dva albuma iz osamdesetih

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.