martin žunec

Nakon godina u bendovima i pisanja pjesama za druge, publici se napokon predstavio s prvim vlastitim singlom

Foto: Hrvoje Banić/Hit produkcija
Foto: Hrvoje Banić/Hit produkcija
Foto: Hrvoje Banić/Hit produkcija
14.10.2022.
u 06:30
Iza sebe ima niz suradnji s poznatim glazbenicima, poput Minee, Mladena Grdovića, Nine Kraljić itd.
Pogledaj originalni članak

Talentirani, mladi izvođač Martin Žunec u glazbi je od malih nogu, a često smo ga imali prilike slušati u raznim bendovima, ili pak njegove riječi slušati iz usta drugih izvođača, no došlo je vrijeme i za samostalnu karijeru. A pokrenuo ju je na najbolji mogući način - pjesmom za koju je sam napisao glazbu i tekst.

- Tekst je nastao kroz jednu dugu priču koja se usprkos svim zamkama kako pjesma kaže, uvijek nekako opet vraćala na tračnice i gurala sve dalje. Neke energije su nepokolebljive i ako im je negdje gore zapisano da će stići do cilja, nema te sile koja će ih zaustaviti - iskreno nam je kazao Žunec koji danima već dobiva pozitivne komentare na račun singla naziva "Ono najbolje" koji je objavio u suradnji s Hit Recordsom i aranžmanom Mihaela Bluma.

- Dojmovi su odlični jer se svaki dan pojavi bar nekoliko predivnih i iskrenih poruka koje nam daju do znanja da pjesma uistinu pozitivno utječe na ljude i da ih čini sretnima. Nema većeg zadovoljstva nego kad stvoriš nešto što bar za 0,0001% uljepša svakodnevicu - ispričao je.

Od komentara i kritika, kaže, nije strahovao.

- Općenito nemam baš nikakav strah od toga jer ne očekujem da se svima dopadne to što radim, a kad se još k tome dogodi ovakva situacija da su gotovo sve kritike neopisivo pozitivne, onda znaš da itekako ima smisla dati svoj maksimum i pripremati nešto novo na istoj razini - kaže.

Inače, pisao je on u životu mnogo pjesama, a često to bude biografski, iako ne nužno.

- Ima tu i puno fikcije, ali svakako se pri pisanju oslanjam na život generalno i cijeli Svemir koji nas okružuje. Uvijek tvrdim da su nove ideje tj. pjesme non-stop svugdje oko nas, samo ih treba znati primijetiti, čuti, vidjeti, kako god to želite nazvati. Treba se naučiti slušati Svijet oko sebe, a ne samo sebe - kazao je.

Iza sebe tako ima niz suradnji s poznatim glazbenicima, poput Minee, Mladena Grdovića, Nine Kraljić itd.

S vremenom se broj pjesama koje sam napisao za druge izvođače povećao, ali spomenut ću samo dvije. Jednu jer vam je sigurno nepoznanica s obzirom na to da je za slovensko tržište, a to je prošlogodišnji ljetni hit Tilena Lotriča "Jagoda" za koji sam napisao melodiju. Druga je najnovija pjesma koja je izašla prije mog singla, a to je "Lako je tebe voljeti" Vlade Bašića kojeg svi znaju po hitu "Ćaća". Preporučujem poslušati, pogotovo ako ste romantična duša koji voli iskrenu ljubavnu pjesmu bez previše neukusne sladunjavosti - rekao je ovaj glazbenik koji je u glazbi od malena.

VIDEO>>Angelina Jolie podnijela tužbu protiv Pitta, optužila ga za zlostavljanje: Davio je i tukao djecu

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.