TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

Nakon komentara gledatelja na nastup Nede Parmać reagirala i Tereza

Foto: PIXSELL/Screenshot
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Tereza Kesovija
Foto: Nova TV
09.03.2020.
u 10:37
– Bravo Neda Parmać! Zadatak nije bio lagan, ali si ga vrhunski odradila s mnogo truda, emocije i ljubavi. Kako sam ti rekla, na trenutke sam pomislila da gledam sebe – rekla je Tereza
Pogledaj originalni članak

Neda Parmać sinoć je maestralnom imitacijom Tereze Kesovije u showu "Tvoje lice zvuči poznato" oduševila gledatelje. Podsjetimo, Neda je izvela pjesmu "Moja posljednja i prva ljubavi" i glasom, ali i pokretima podsjetila na veliku Dubrovčanku.

Na kraju je osvojila drugo mjesto, iza Fabijana Pavla Medvešeka i njegove imitacije Freddieja Mercuryja. Nedina izvedba donijela joj je hvalospjeve na društvenim mrežama, a o njezinu nastupu danas se na Instagramu oglasila i sama Tereza Kesovija:

– Bravo Neda Parmać! Zadatak nije bio lagan, ali si ga vrhunski odradila s mnogo truda, emocije i ljubavi. Kako sam ti rekla, na trenutke sam pomislila da gledam sebe na sceni pa dalje ne trebam ništa više govoriti o tvom sinoćnjem nastupu u Tvoje lice zvuči poznato. Šaljem ljubav i podršku u nastavku showa – napisala je Tereza. 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

NA
Natur
14:14 09.03.2020.

Neda je bila fantasticna, na trenutke sam se ježila, ista Tereza...glas, moti, skinula je 100 posto. Bravo za masku, sminku, za mentore...svaka cast.

PI
Petar_Ivić
11:24 09.03.2020.

Oboje su bili izvrsni. On koji nije primarno pjevač zahtjevnu pjevačku dionicu odradio je vrlo solidno a imao je i više posla u skidanju kretanja na sceni, a ona pak voklano izvrsno, nije bilo toliko posla oko kretanja ali je fenomenalno prenijela emocije. Izjednačeno, nijanse.

Avatar salko1951
salko1951
10:45 09.03.2020.

Ne kužim čemu služi to.