FINALE EUROVIZIJE

Nakon nastupa Teye Dore ovako o svojoj predstavnici pišu mediji u Srbiji: Bajka na sceni

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
Foto: Reuters
Foto: Reuters
11.05.2024.
u 22:39
Prenose i komentare publike: "Prelijepo, predivno, svaka čast Lila Ramondo. Prelijepo, malo sam možda zasuzila. Teya Dora napravila bajku na sceni.
Pogledaj originalni članak

U večerašnjem finalu 16. po redu je nastupila predstavnica Srbije Tey Dora s pjesmom "Ramonda". Nakon njezinog nastupa mediji u Srbiji pišu kako je njezin nastup bio čista emocija. - Perfektan vokal i atmosfera koju je stvorila prava je magija, sa čim se i publika složila, jer ju je pozdravila gromoglasnim pljeskom - piše Blic.

Kurir za predstavnicu Srbije piše: Bosonoga u haljini je zakoračila na scenu i zapjevala stihove svoje pjesme, koji su oduševili publiku. Prenose i komentare publike: "Prelijepo, predivno, svaka čast Lila Ramondo. Prelijepo, malo sam možda zasuzila. Teya Dora napravila bajku na sceni. 

Pop pjevačica Teya Dora, pravog imena Teodora Pavlovska, predstavlja Srbiju na pjesmi Eurovizije u švedskom Malmöu s pjesmom "Ramonda", nakon što je pobijedila u finalu natjecanja. Teya Dora je na nacionalnom natjecanju u Srbiji dobila najveći broj bodova glasova peteročlanog stručnog žirija, ukupno 44 boda, kao i deset na osnovu sms glasova gledatelja.

Inače, ona je prošle godine objavila hit 'Džanum', koja se pojavila u popularnoj seriji 'Južni Vetar'. Njezina pjesma je nakon šest mjeseci poslušana više od 42 milijuna puta samo na Spotifyu, a na YouTubeu je imala  43 milijuna pregleda. Prošle godine je to bila jedna od najslušanijih pjesama u posljednjih nekoliko desetljeća, a singl je ušao i na Billboardovu ljestvicu najslušanijih pjesama u Hrvatskoj u travnju 2023.

VIDEO Numerologinja otkriva kakva budućnost očekuje Baby Lasagnu nakon Eurovizije

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.