NOVI IZAZOV

Nakon pobjede u 'Zvijezde pjevaju' Tara Thaller okušat će se u novom zabavnom showu

Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Zagreb: Glumica Tara Thaller
Foto: Josip Regović/Pixsell
Foto: Josip Regović/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Foto: Instagram
Foto: Promo
Foto: Screenshot
Foto: Promo
17.01.2023.
u 21:40
Glumica se tako pridružila Frani Ridjanu, Emiliji Kokić, Deniss Grgić, Maji Drobnjaković i Marku Cuccurinu koji su dosad poznati natjecatelji u novoj sezoni 'Plesa sa zvijezdama'
Pogledaj originalni članak

Glumica Tara Thaller pridružila se zvjezdanoj ekipi koja će nastupati u novoj sezoni "Plesa sa zvijezdama" Nove TV. Tara je prije dvije godine pobijedila u HRT-ovom showu "Zvijezde pjevaju", a zatim se posvetila glazbi i nedavno snimila i prve pjesme za Aquarius. Tara se tako pridružila Frani Ridjanu, Emiliji Kokić, Deniss Grgić, Maji Drobnjaković i Marku Cuccurinu koji su dosad poznati natjecatelji. 

- S plesom sam se susrela prvi put kada sam se upisala u Učilište ZKM-a. Tamo smo radili često mjuzikle i tu se i rodila ljubav i želja da se mjuziklom bavim. Također, na akademiji u Sarajevu bavila sam se osnovama baleta, karakternim jazzom i bečkim valcerom, a prije akademije tri mjeseca sam išla na privatne satove plesa i tu sam se susrela s nekim od latinoameričkih i standardnih plesova. Jako sam uzbuđena i sretna što ću biti dio showa, ali to mi se još uvijek čini nerealno - otkrila je za Novu TV mlada glumica.

Kako je rekla, od plesova koje je do sada imala prilike upoznati, najviše su joj se svidjeli rumba i jive. Tara se prije godinu i pol udala za kolegu Farisa Pinju, kojeg je upoznala na Akademiji u Sarajevu.

Akademiju scenskih umjetnosti u Sarajevu upisala je nakon što je dvije godine bez uspjeha pokušavala upisati Akademiju u Zagrebu. Prije odlaska u Sarajevo dobitnica Večernjakove ruže 2020. rekla je kako neće imati puno vremena za žaliti za Zagrebom jer će imati naporan i užurban tempo, ali je priznala kako će joj biti teško što ostavlja u Zagrebu obitelj i petero braće i sestara. Na Akademiji se zbližila i s Farisom koji je bio i natjecatelj showa X Factor Adria. Skladatelj Tonči Huljić tada je Farisa s još nekoliko natjecatelja  stavio u bend 9 Control i u tom sastavu su nastavili svoju avanturu u showu. Faris se i dalje bavi glazbom, ali trenutno ga gluma više okupira. 

Uloga buntovne tinejdžerice u seriji ''Uspjeh'' Taru je lansirala u zvjezdanu orbitu, a za nju je pristala i na ono što je mislila da nikad neće - razodjenuti se. 

- Nisam požalila zbog toga, bila sam svjesna da je to potrebno kako bi se pokazala ranjivost mojeg lika. Naravno da sam u trenucima osjećala nelagodu zbog toga, primjerice kada mi je obitelj trebala pogledati seriju, ali znam da su uspjeli odvojiti mene od lika i gledati seriju kao cjelovitu priču, a ne isključivo kao Taru na ekranu - kazala je Tara i otkrila je i je li pratila prijašnje sezone showa "Ples sa zvijezdama" i ima li favorita među mentorima.

- Pratila sam, iako, nažalost, nisam uspjela sve popratiti. Ovako na prvu imala sam nekoliko favorita, međutim najbitnije bi mi bilo da se slažemo i da mi odgovara pristup i kako će me netko učiti plesati, a to je nešto što ne mogu saznati dok ne počnemo raditi - zaključila je Tara.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.