NIJE PRVI PUT

Nakon prometne nesreće Trifunoviću pozlilo za vrijeme predstave

12.02.2020.
u 18:35
Sergej je na predstavu došao s visokom temperaturom, a poručio je da mu je loše i da leži u krevetu.
Pogledaj originalni članak

Srbijanski mediji javljaju kako je poznatom glumcu Sergeju Trifunoviću pozlilo za vrijeme izvođenja predstave "Utopljena duša" u Beogradskom dramskom Pozorištu. Predstava je odmah prekinuta, a gledatelji su napustiti dvoranu.

Kako piše Blic, Sergej je na predstavu došao s visokom temperaturom, a poručio je da mu je loše i da leži u krevetu.

- Predstava je prekinuta jer je Trifunoviću tijekom izvođenja pozlilo. Za sada nemam informacije što je uzrok tome - rekli su iz kazališta te dodali kako ne znaju hoće li sljedeće zakazane predstave biti izvedene. 

Sergeju ovo nije prvi put da mu je pozlilo na pozornici. Ista stvar dogodila se i prije nešto više od godine dana kada su ga liječnici iznijeli na nosilima. 

Glumac je nedavno imao dvije prometne nesreće. U prvoj je na novosadskoj autocesti svojim automobilom marke Audi Q2 udario u Fiat koji je išao ispred njega, a u drugoj se automobilom zabio u gradski autobus u Novom Sadu. Prošle godinje je također imao nesreću kada je u automobilu zajedno s njim bila i bila 21-godišnja djevojka.

Mediji pišu kako je glumac skrivio desetke prometnih prekršaja te da je nekoliko puta i kažnjavan, a čak četiri puta je vozi iako mu je bilo zabranjeno upravljanje motornim vozilima.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

DU
Deleted user
19:10 12.02.2020.

Loće.

Avatar stef99
stef99
18:56 12.02.2020.

Clasica, overdose, ....... bolan, ba.

AL
AlienattacK
18:53 12.02.2020.

Zabolimerac i za to