Razlog za slavlje

Nakon razdoblja zabrinutosti zbog dijagnoze afazije u obitelji Brucea Willisa konačno su stigle lijepe vijesti

Foto: Instagram
Foto: PA/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
21.12.2022.
u 22:30
Njegova 34-godišnja kći Rumer i njezin dečko Derek Richard Thomas na društvenim mrežama su objavili da čekaju prvo dijete.
Pogledaj originalni članak

U obitelji Brucea Willisa ovih blagdana postoji dodatni razlog za slavlje, jer će poznati glumac sljedeće godine postati djed. Njegova 34-godišnja kći Rumer i njezin dečko Derek Richard Thomas na društvenim mrežama su objavili da čekaju prvo dijete.

Ta vijest je razveselila cijelu obitelj koja je u zadnje vrijeme iznimno zabrinuta za slavnog glumca koji se zbog dijagnoze afazije - poremećaja koji dovodi do poteškoća u govoru, čitanju i pisanju, zbog čega se prije nekoliko mjeseci Bruce Willis povukao iz glume i više neće snimati filmove. Njegova bivša supruga Demi Moore na društvenim mrežama je iskazala svoju radost zbog dolaska prinove te je napisala: Ulazim u svoju fazu seksi lude bake. Njoj i Bruceu, koji imaju tri kćeri Rumer, Tallulah i Scout, ovo će biti prvo unuče.

 

 

Bruce je sada u drugom braku i sa suprugom Emmom Heming ima kćeri Mabel (10) i Evelyn (8), a njegova nova supruga je u odličnim odnosima s Demi koja joj je velik podrška i pomoć otkako se saznalo za Bruceovu dijagnozu. Ove blagdane će svi proslaviti zajedno, a već su i objavili zajedničku fotografiju na kojoj poziraju Demi, Emma, Bruce i njihove kćeri. 

VIDEO Vjekoslava Huljić: "U pjesmi sam ograničena, a u knjizi se mogu otkačiti i izmišljati do mile volje"

 

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.