Konačan kraj

Nakon šest godina braka razvodi se HTV-ova voditeljica?

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
nevena rendeli
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
nevena rendeli
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
19.07.2014., Zagreb - Televizijska voditeljica i novinarka Nevena Rendeli. Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
nevena rendeli
Foto: Instagram
Nevena Rendeli
Foto: Borna Filic/PIXSELL
otvorena nova kavana Johann Franck. Nevena Rendeli. Photo: Borna Filic/PIXSELL
09.09.2015.
u 08:25
Iako se činilo da su bračnu krizu koja ih je zadesila u ožujku prošle godine uspješno svladali, čini se da je ona ipak ostavila traga na njihovim životima
Pogledaj originalni članak

HTV-ova urednica i voditeljica Nevena Rendeli i njezin suprug Marijan Bračulj odlučili su se definitivno razići, piše Story.

Iako se činilo da su bračnu krizu koja ih je zadesila u ožujku prošle godine uspješno svladali, čini se da je ona ipak ostavila traga na njihovim životima. 

Voditeljica i građevinski poduzetnik više ne žive zajedno, a da nešto u njihovu odnosu nije u redu dalo se naslutiti još krajem svibnja kada se Marijan nije pojavio na proslavi Nevenina 34. rođendana. Nakon toga par je i ljeto navodno proveo odvojeno. 

Svoj privatni život voditeljica nije htjela komentirati, no od izvora bliskih paru doznalo se da razlog razvoda nije treća osoba, nego nemogućnost da zajedno riješe bračne razmirice koje su se javile još 2014. godine. Tada se voditeljica nakon šest godina braka i deset godina veze iselila iz zajedničkog stana u zagrebačkim Gračanima kako bi dobro razmislila o svemu s obzirom na to da je i njoj i njezinu suprugu bio prioritet sačuvati brak. Tri mjeseca nakon što se iselila par se pomirio, a 34-godišnja Zagrepčanka tada je isticala da joj je odluka o privremenoj razdvojenosti bila jedna od najboljih odluka u životu.

Iako su bili uvjereni da su uspjeli sačuvati brak, u tome, po svemu sudeći, nisu uspjeli. Nakon bračnog brodoloma Nevena se u potpunosti posvetila poslovnim angažmanima, ali i svom omiljenom hobiju – trčanju.

>>Nevena Rendeli ponovno živi sa suprugom Marijanom

>>Nevena Rendeli: Suprug se odmara kad mene nema kod kuće

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 38

DU
Deleted user
09:13 09.09.2015.

Nacija je zavijena u crno.

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
08:58 09.09.2015.

Da, i....?

MO
mojazemlja
09:11 09.09.2015.

Kad i gdje ide po novu vjenčanicu...